O Κούγιας «είδε τον χάρο με τα μάτια του»

SHOWBIZO Κούγιας «είδε τον χάρο με τα μάτια του»Τετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2017 - 12:17

Αγιο είχε ο Αλέξης Κούγιας (φωτό), ο οποίος σώθηκε χωρίς καν να τραυματιστεί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με νταλίκα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός ποινικολόγος γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο!

Ο

κ. Κούγιας κινούνταν στο ύψος της Υλίκης αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν ξαφνικά σε μια στροφή το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και σφηνώθηκε κάτω από τη διερχόμενη νταλίκα. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, αλλά ο ίδιος κατάφερε και βγήκε χωρίς γρατσουνιά!

Πάντως, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, από το οποίο αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα με δική του ευθύνη. «Είδα τον χάρο με τα μάτια μου, καθώς είχα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό μου στην εθνική. Είμαι καλά στην υγεία μου» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος.

Ηταν η δεύτερη φορά που ο Αλέξης Κούγιας είχε τύχη βουνό. Τον Ιούλιο του 2008 είχε και άλλο σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό του, 10 χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Τότε η αστραφτερή Porsche Carrera που οδηγούσε είχε γίνει σμπαράλια, ωστόσο είχε βγει σώος και αβλαβής!

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα