Μια μπεμπούλα για την Παπαϊωάννου!

SHOWBIZΜια μπεμπούλα για την Παπαϊωάννου!Πέμπτη, Μάρτιος 29, 2018 - 14:40

❱❱ Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους

Πρώτη φορά μαμά η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε χθες το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Βεργίνη, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία του γάμου τους.

Ο τοκετός έγινε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ήδη το δωμάτιό της είναι γεμάτο λουλούδια,

μπαλόνια και γλυκά με ευχές από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.

«Η μόνη στιγμή στη ζωή που νιώθεις πραγματικά σημαντικός! Η μεγαλύτερη ευλογία...» έγραψε η νέα μανούλα κάτω από την πρώτη τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στα social media, στην οποία φαίνεται το χεράκι του μωρού της να κρατάει το δάχτυλό της.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται στο Λαύριο, παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη. Οσο για την μπέμπα τους, που έφερε τώρα ο πελαργός; Πρόκειται για το πρώτο εγγονάκι και για τις δύο οικογένειες, γι' αυτό και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη.

Καλός σύντροφος

Λίγες εβδομάδες πριν από τα γεννητούρια, η Ελεάνα Παπαϊωάννου δήλωσε σε συνέντευξή της: «Ζω την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και ανυπομονώ να περάσουν οι μήνες για να το κρατήσω στην αγκαλιά μου! Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Κάνω σχέδια και συζητώ με τον Δημήτρη για το μέλλον του παιδιού μας. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις καλό σύντροφο και να είσαι ήρεμη. Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον τρόπο που του ανακοίνωσε τα καλά νέα: «Οταν το έμαθα, ήμουν στην Αθήνα και ο Δημήτρης ήταν στη Θεσσαλονίκη. Του το ανακοίνωσα τηλεφωνικά νωρίς το πρωί και θυμάμαι ότι τον αιφνιδίασα!».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα