Xειρόφρενο στα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά και γενική απεργία στις 17 Μαΐου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖXειρόφρενο στα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά και γενική απεργία στις 17 Μαΐου! Παρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 15:33

Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Τετάρτη 17 Μαΐου αποφάσισαν χθες ΓΣΕΕ

και ΑΔΕΔΥ σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή και άλλων κοινωνικών φορέων. Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι η απεργία θα γίνει εν όψει των άδικων και σκληρών μέτρων που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Ενδέχεται η ημερομηνία της απεργίας να καθοριστεί εκ νέου, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αιφνιδιάσει και φέρει νωρίτερα τα μέτρα προς ψήφιση. Εν τω μεταξύ, ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Πρωτομαγιά, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας και απεργίες.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09.00 έως τις 21.00, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη την ημέρα τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Επίσης, χειρόφρενο θα τραβήξουν τα τρένα και ο προαστιακός, ενώ ματαιώνονται και τα βραδινά δρομολόγια της Κυριακής στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, που είχαν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα. Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι, λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ, κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα πραγματοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα