Τριήμερο με υψηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤριήμερο με υψηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνηΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 15:32

Ανοιξιάτικες θα είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το ερχόμενο τριήμερο, με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά.

Πάντως η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Σήμερα η θερμοκρασία θα αγγίξει τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης από την Αφρική, η οποία θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα.

Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές,

με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα κυμανθούν από 3 έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα βόρεια.

Συννεφιασμένη θα είναι και η πρώτη ημέρα του Μαΐου, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα