Tips ομορφιάς!

SHOWBIZωραίο στιλTips ομορφιάς!Πέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 19:23

Λαμπεροί stars χάρη στη φωτοδυναμική!

LED φωτοδυναμική θεραπεία ονομάζεται η νέα αγαπημένη θεραπεία αισθητικής της ελίτ του Χόλιγουντ. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μη επεμβατική θεραπεία περιποίησης προσώπου, που χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα φωτός LED για την αντιμετώπιση ευρείας γκάμας προβλημάτων.

Η Κιμ Καρντάσιαν

είχε ανεβάσει selfie της από θεραπεία της με μπλε φως, το οποίο εξουδετερώνει το βακτηρίδιο που προκαλεί ακμή, ενώ η Τζέσικα Αλμπα είχε υποβληθεί σε θεραπεία βιολετί φωτός, που είναι πιο αποτελεσματική στην εξουδετέρωση των βακτηρίων γενικότερα. Το πράσινο φως είναι ιδανικό για περιπτώσεις υπερμελάγχρωσης, το κίτρινο για τη μυϊκή τόνωση και αποτοξίνωση και το κόκκινο για την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ποιος ο λόγος να αγοράζετε εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, από τη στιγμή που μπορεί να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με οικονομικά προϊόντα που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι; Οι παλιές έλεγαν ότι αν αναμείξετε λίγη σόδα στο προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιείτε, αποκτάτε αυτομάτως ένα άκρως αποτελεσματικό scrub, ενώ, όπως λέει η Κάιλ Τζένερ, ο συνδυασμός κανέλας και ελαίου βιταμίνης Ε χαρίζει στα χείλη όγκο στη στιγμή.

Το λάδι καρύδας, εκτός από τη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως make up remover, μέσο ενυδάτωσης και conditioner, ενώ οι φράουλες μπορεί να χρησιμεύσουν και για τη λεύκανση των δοντιών, χάρη στο οξύ που περιέχουν. Λιώστε μία και τρίψτε τη στα δόντια σας.

Επιπλέον, βάζοντας αποσμητικό σώματος στα πόδια σας, μπορείτε να γλιτώσετε από τις ενοχλητικές φουσκάλες που προκαλούν τα παπούτσια, ενώ, ελλείψει σαμπουάν, λίγη μπίρα μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε έπειτα από 5 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι καθαρά, υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Κοντό μαλλί και πιο μεγάλες απαιτήσεις

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση και κόψατε τα μαλλιά σας πολύ κοντά. Οσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, όμως, το κοντό μαλλί έχει περισσότερες απαιτήσεις, καθώς το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια.

Ο hairstylist Σεζάρ Ραμίρεζ προτείνει να επισκέπτεστε το κομμωτήριο μια φορά τον μήνα για ένα μίνι ρετούς, το οποίο περιλαμβάνει είτε μια περιποίηση στις άκρες, για να μη χάνει τη γραμμή του το κούρεμα, είτε -σε περίπτωση πολύ κοντού κουρέματος- ξύρισμα του αυχένα. Το δεύτερο, φυσικά, είναι πανεύκολο να το κάνετε και μόνοι σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι το βασικότερο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης του προσώπου. Αν όμως o καθαρισμός γίνεται την ώρα του ντους, για εξοικονόμηση χρόνου, τότε μόνο κακό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα για την εμφάνιση.

Σύμφωνα με την αισθητικό Κάγια Σκοτ από την Αυστραλία, η υψηλή θερμοκρασία και η πίεση του νερού που πέφτει από το ντους πάνω στο πρόσωπο μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό των τριχοειδών αγγείων της επιδερμίδας και κατ' επέκταση αντιαισθητικές κοκκινίλες. Επιπλέον, αφαιρούν από την επιδερμίδα τα φυσικά, προστατευτικά της έλαια, καθιστώντας την ξηρή και θαμπή.

Μίνιμαλ κοσμήματα, tο trend για το 2016

Εκτός από τις πέρλες, που θεωρούνται απόλυτη τάση για το 2016, τα λεπτά μεταλλικά μπρασελέ σε κίτρινο ή ροζ χρυσό είναι ο πιο απλός, οικονομικός και ωραίος τρόπος για να κάνουμε update στην κοσμηματοθήκη μας. Οι χοντρές χειροπέδες μπορούν να ξεκουραστούν για μια σεζόν, καθώς η νέα τάση θέλει τα κοσμήματα όσο πιο μίνιμαλ γίνεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μπρασελέ δεν επιτρέπεται να έχει πάνω του κάποιο διακριτικό σχέδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα