Η Λόρενς θα «παίξει» Λόρεντζ

SHOWBIZΗ Λόρενς θα «παίξει» ΛόρεντζΤρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 17:21

Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια από τις ερωμένες του Κάστρο

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς ετοιμάζεται να υποδυθεί τη σχεδόν συνεπώνυμή της Μαρίτα Λόρεντζ, μια από τις πιο γνωστές ερωμένες του Φιντέλ Κάστρο. Η ταινία με τίτλο «Marita» επικεντρώνεται στη γνωριμία της Λόρεντζ με τον Κουβανό ηγέτη και στο ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε το 1959, όταν εκείνη

ήταν 19 ετών.

Επειτα από ένα διάστημα κοινού βίου με τον Κάστρο, η Λόρεντζ αποσκίρτησε, εντάχθηκε στις τάξεις των αντικομμουνιστών στις ΗΠΑ και στρατολογήθηκε από τη CIA για να συμμετέχει σε αποστολή δολοφονίας σε βάρος του πρώην συντρόφου της. Το 1960 επέστρεψε στην Κούβα για να φέρει εις πέρας την αποστολή της, αλλά τελικά επικράτησε ο έρωτας.

Στη ζωή της Λόρεντζ, την οποία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η Sony Pictures σε παραγωγή του Ματ Τόλμαχ, οι ηγέτες που είχαν εχθρικές σχέσεις με τη Δύση πρωταγωνιστούσαν. Η μοιραία αυτή γυναίκα, που έχει γράψει δύο αυτοβιογραφίες και ζει τώρα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, φέρεται ότι είχε σχέση και μ' έναν δικτάτορα της Βενεζουέλας, εμπλοκή στη δολοφονία του JFK, αλλά και ότι δούλεψε ως κατάσκοπος του FBI τη δεκαετία του '70.
Οσο για τα γυρίσματα του αισθηματικού κατασκοπευτικού δράματος, αυτά -σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter- δεν αποκλείεται να γίνουν και στην Κούβα, μετά τη χαλάρωση του εμπάργκο από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα