«Palaiologoυ Εxtra Show» για τρίτη σεζόν, με την εκρηκτική Μάιρα Ψιλοπούλου στο πλευρό του

SHOWBIZ«Palaiologoυ Εxtra Show» για τρίτη σεζόν, με την εκρηκτική Μάιρα Ψιλοπούλου στο πλευρό τουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 11, 2017 - 17:23

Πρεμιέρα για τρίτη σεζόν κάνει στο Extra Channel την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου το «Palaiologou Extra Show». Ο Δημήτρης Παλαιολόγου, με πολύ ανεβασμένη διάθεση και αυτή την τηλεοπτική χρονιά, είναι έτοιμος να καυτηριάσει τους πάντες και τα πάντα στη showbiz,

αλλά και να φιλοξενήσει τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις (από τον Ματθαίο Γιαννούλη έως την Εφη Θώδη και από τη Μαρία Αλεξάνδρου έως τη Στέλλα Μπεζεντάκου).

Ο γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Παλαιολόγου -το πρώτο μπουζούκι του Στράτου Διονυσίου- έχει μια ξεχωριστή παρουσία στην τηλεόραση και, όπως αναφέρει στην «Espresso», ο πατέρας του ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να αγαπήσει το τραγούδι και τη μουσική.

«Ασχολήθηκα με το τραγούδι, αλλά η πορεία μου ήταν διαφορετική και ίσως αυτό έκανε τους συναδέλφους του μπαμπά μου, που ήξεραν την ιστορία του στο λαϊκό τραγούδι, να έχουν μια κριτική στάση απέναντί μου. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, όμως ο καθένας κάνει τα βήματά του» μας λέει και συνεχίζει: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, πήρα μέρος στο παιχνίδι “Black out” με τη Νάντια Μπουλέ και έγινα ευρύτερα γνωστός για το χιούμορ μου. Αυτό άρεσε και στους παραγωγούς του Extra και μου έδωσαν την ευκαιρία στη μικρή οθόνη».

«Δεν φοβάμαι τη δουλειά»

Ομως, για τον Δημήτρη ο δρόμος προς την καταξίωση δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. «Εχω δουλέψει ως σόουμαν, ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ως δημοσιογράφος σε πάνελ, ως τραγουδιστής-περφόρμερ αλλά και ως αστρολόγος. Δεν τη φοβάμαι τη δουλειά» μας λέει ο παρουσιαστής, που αυτή την περίοδο διανύει την πιο δημιουργική του φάση. «Ετοιμάζω δικό μου δίσκο και δουλεύω την παραγωγή της εκπομπής με νέες ενότητες. Μαζί μου φέτος θα είναι και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μάιρα Ψιλοπούλου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
ψιλοπουλου μαρια insr
Τυχαία Θέματα