O παπα- καλάσνικοφ χτύπησε τράπεζα στην Αχαΐα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣήκωσαν από τα ταμεία 130.000 ευρώ!O παπα- καλάσνικοφ χτύπησε τράπεζα στην ΑχαΐαΠαρασκευή, Αύγουστος 30, 2019 - 13:53

❱❱ Ληστής ντυμένος με... ράσο και κρατώντας καλάσνικοφ ...

... μπήκε με συνεργό του σε τραπεζικό υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ερυμάνθεια Αχαΐας και σήκωσαν από τα ταμεία, ούτε λίγο ούτε πολύ, 130.000 ευρώ! Το περιστατικό, το οποίο έχει αναστατώσει τους κατοίκους του μικρού χωριού, έγινε χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 14.00.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο

δράστες είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, ενώ ο άλλος είχε μεταμφιεστεί σε... παπά, προκαλώντας την έκπληξη όλων όσοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο... ιερέας έκρυβε το καλάσνικοφ κάτω από το ιερατικό άμφιο, με αποτέλεσμα να μπει στην τράπεζα απαρατήρητος. Οταν άνοιξε την πόρτα, ακολούθησε με σβέλτες κινήσεις και ο συνεργός του, ο οποίος φορούσε κουκούλα.

Πήραν 130.000 ευρώ

Οι αδίστακτοι ληστές κρατούσαν καλάσνικοφ και απειλώντας τους υπαλλήλους ότι θα τους «καθαρίσουν», τους ανάγκασαν να τους δώσουν από τα ταμεία μετρητά ύψους 130.000 ευρώ. Με σβέλτες κινήσεις πήραν τα χρήματα και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το υποκατάστημα.

Όμως, λίγο προτού εξαφανιστούν, «ξήλωσαν» το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διατηρούσε η τράπεζα για λόγους ασφαλείας.

Αμέσως μόλις έφυγαν, οι υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν υποστεί σοκ, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο για να διεξαγάγουν τις έρευνες, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των θρασύτατων δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα