Happy birthday με 365 τριαντάφυλλα

SHOWBIZHappy birthday με 365 τριαντάφυλλαΤρίτη, Φεβρουάριος 17, 2015 - 13:31

Αυτή δεν είναι μια οποιαδήποτε ανθοδέσμη, αλλά τα τριαντάφυλλα... της χρονιάς! Ούτε ένα ούτε δύο ούτε εκατό, αλλά τριακόσια εξήντα πέντε κόκκινα τριαντάφυλλα -όσες είναι οι μέρες του χρόνου- πρόσφερε χθες ο Μάρκος Σεφερλής στην Ελενα Τσαβαλιά για τα γενέθλιά της.

Οπως φαίνεται, ο δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής της εκπομπής «Μega με μία» είναι πάντα ερωτευμένος

με τη σύζυγό του. Κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε ότι «βγαίνει» και στην τηλεοπτική τους συνεργασία, καθώς ακόμη κι όταν είναι οn air μαζί της δείχνει με τον τρόπο του ότι είναι η γυναίκα της ζωής του.

Οσο για την ευτυχή (και τυχερή) εορτάζουσα; Με το που πήρε στα χέρια της το δώρο του άντρα της έβγαλε το κινητό της και το απαθανάτισε, για να ανεβάσει στη συνέχεια την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. «Τριακόσια εξήντα πέντε τριαντάφυλλα (όσες και οι μέρες του χρόνου) για τα γενέθλιά μου από τον άντρα μου και μία υπέροχη κάρτα με ευχές από το μικρό μου αστεράκι! Πόσο πιο ωραία να αρχίζει η μέρα των γενεθλίων σου;» έγραψε στο μήνυμά της η όμορφη Ελενα, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

Πάντως, η παρουσιάστρια δεν διοργάνωσε χθες κάποιο πάρτι για τα γενέθλιά της, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα μπορούσε να παραστεί, λόγω των γυρισμάτων του «One Mark Show», του βραδινού σόου που ετοιμάζει για το Mega. Oμως, όπως αποκάλυψε η ίδια, σε λίγες μέρες θα διοργανώσει... αναδρομική γενέθλια βραδιά και θα αποζημιώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα με τον καλύτερο τρόπο.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα