Κάτι άλλο έχει συμβεί!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚάτι άλλο έχει συμβεί!Τρίτη, Φεβρουάριος 17, 2015 - 13:08

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 53χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στην Κέρκυρα, που πάγωσε την κοινωνία στο χωριό Περιβόλι, στο νότιο άκρο του νησιού, από τη στιγμή μάλιστα που ο μικρότερος γιος της, ηλικίας 16 ετών, ομολόγησε ότι εκείνος τη σκότωσε έπειτα από καβγά τους για τις... πολλές ώρες που περνούσε στο ίντερνετ. Εναντίον του ανηλίκου σχηματίστηκε

δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και ενώ η υπόθεση έδειχνε να κλείνει με την ομολογία του, νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροτομή-νεκροψία ανατρέπουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» o προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης «ο συνδυασμός πολλών στοιχείων με τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δεν πείθει πως ο 16χρονος είναι ο δολοφόνος. Τα δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα, ένα στην κνήμη και δύο στην κοιλιακή χώρα που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη στο ήπαρ και τον σπλήνα της, με συνέπεια τον θάνατό της, δεν μπορεί να τα προκάλεσε ένας μικροσκοπικός και αδύνατος νεαρός» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο σωματότυπος του 16χρονου και ο τρόπος που έγιναν τα χτυπήματα δεν συνάδουν. Αντιθέτως μαρτυρούν ότι προκλήθηκαν από άλλο άτομο, πιο δυνατό, το οποίο είχε γνώση επαγγελματικών χτυπημάτων που συναντά κανείς στα αθλήματα του μποξ ή της πυγμαχίας».

Τα χτυπήματα

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα θανατηφόρα χτυπήματα δείχνουν να προέρχονται από αριστερόχειρα ή άτομο που εξάσκησε περισσότερο το αριστερό χέρι του. Το ερώτημα που προκύπτει βεβαίως είναι γιατί ο 16χρονος ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα και πληθαίνουν οι υποψίες ότι ο ανήλικος ενδέχεται κάποιον να φοβάται ή να προστατεύει! Σε κάθε περίπτωση, ήδη ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει την εισαγγελία του νησιού και τις επόμενες ώρες ο 16χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο και παιδοψυχολόγο. Πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ώρες να καλούνται για συμπληρωματική κατάθεση άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα