Η γυναίκα-βλήμα που είναι ιπτάμενη star!

ΚΟΣΜΟΣΗ γυναίκα-βλήμα που είναι ιπτάμενη star!Τρίτη, Φεβρουάριος 17, 2015 - 12:52

Αν αποκαλέσεις κάποιον «βλήμα», το πιο πιθανό είναι να θιχτεί. Οχι όμως η Τζέμα Κίρμπι, η γυναίκα-βλήμα που κόβει την ανάσα κάθε φορά που εκτοξεύεται από το μεγάλο κανόνι. Η 25χρονη Αμερικανίδα κάνει πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στο τσίρκο όπου εργάζεται, καθώς ξεπροβάλλει με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων την ώρα και προσγειώνεται σε απόσταση

μεγαλύτερη των 30 μέτρων, πάνω σ' έναν αερόσακο. Αν και ακούγεται διασκεδαστικό, καλύτερα να μην το δοκιμάσει κάποιος που δεν έχει την απαραίτητη εκπαίδευση - πού να βρει άλλωστε κανόνι!!!

«Είναι πολύ έντονη αίσθηση. Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να τη βιώσουν, αν εξαιρέσει κανείς τους πιλότους μαχητικών και τους αστροναύτες» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η νεαρή Αμερικανίδα, συμπληρώνοντας πως είναι πραγματικά φοβερό να νιώθεις ότι πετάς χωρίς να εξαρτάσαι από κανενός είδους συσκευή ή μηχανή.

Η δουλειά αυτή είναι πολύ δύσκολη και είναι αρκετά πιθανός ένας σοβαρός τραυματισμός, ιδίως στην περίπτωση που δεν έχει υπάρξει το σχετικό ζέσταμα ή ο άνθρωπος-βλήμα είναι κουρασμένος ή δεν έχει κοιμηθεί καλά. Οπως παραδέχεται η γοητευτική κοπέλα, που ασχολείται με το αντικείμενο εδώ και περίπου δύο χρόνια, κάθε άλμα έχει ρίσκο αλλά και μυστήριο, καθώς δεν είναι απολύτως βέβαιη η εξέλιξή του.

Και να φανταστεί κανείς ότι η «παράστασή», στο κομμάτι που αφορά την πτήση, δεν ξεπερνά τα 2,4 δευτερόλεπτα. Αυτά όμως αρκούν για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη της ίδιας και του κοινού στα ύψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα