H Lady Gaga γδύθηκε για τον φωτογράφο των VIPs

ΚΟΣΜΟΣH Lady Gaga γδύθηκε για τον φωτογράφο των VIPsΠέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 17:19

❱❱ Η Lady Gaga διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, οπότε έχει και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ποζάρει γυμνή στον φακό

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram

τρεις φωτογραφίες που τη δείχνουν γυμνή, τραβηγμένες από τον αγαπημένο φωτογράφο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, του Ελι Ράσελ Λίνετζ.



Εμφανώς αδυνατισμένη αλλά με υγιή όψη, δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να απέχει από τις συναυλίες το τελευταίο διάστημα. Προφανώς οι πιο χαλαροί ρυθμοί είναι κάτι που απολαμβάνει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο.

Πρόσφατα, το ζευγάρι συνελήφθη από τον φακό σε έξοδο σε κινηματογράφο της Καλιφόρνιας με κάζουαλ εμφάνιση, που απείχε πολύ από αυτές στις οποίες μας έχει συνηθίσει η σταρ. «Αυτό που έκανα ήταν ότι, όταν με ήθελαν να είμαι σέξι ή πιο ποπ, προσέθετα πάντα κάτι ανήκουστο για να αισθάνομαι ότι είχα ακόμη τον έλεγχο της εμφάνισής μου» έχει εξηγήσει στο ντοκιμαντέρ της η Lady Gaga για τους λόγους που την ωθούσαν στη στιλιστική εξτραβαγκάντσα.



Αυτήν τη συνταγή ακολούθησε και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι, όπου έγινε και η γυμνή φωτογράφισή της, αφού βγαίνοντας από το στούντιο του Λίνετζ, φορούσε μια καπαρντίνα από pvc και τους κοθόρνους-σήμα κατατεθέν της.

Keywords
Τυχαία Θέματα