ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ Κάβουρα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ ΚάβουραΠέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 16:52

❱❱ H Βίκυ Κάβουρα... το τερμάτισε! Τρεις μήνες έχει να ρίξει πάνω της ρούχο. Από τις 23 Μαΐου έως σήμερα πόζαρε στον...

... λογαριασμό της στο Instagram με 33 διαφορετικά μαγιό σε αλλιώτικα χρώματα και σχέδια! Με επίσημη πρεμιέρα το μοβ-μπλε ολόσωμο που πρόβαρε μέσα στο καταχείμωνο (τον περασμένο Φεβρουάριο), η ημίγυμνη για ένα ολόκληρο

καλοκαίρι ηθοποιός κόντεψε να «γκρεμίσει« από τον θρόνο της την πολυφωτογραφημένη Κιμ Καρντάσιαν!

Ορθια, καθιστή, ξαπλωμένη σε παραλία ή ξαπλώστρα, σε πισίνα ή θάλασσα, χαμογελαστή ή αφηρημένη, η γνωστή ηθοποιός απαρνήθηκε τα παρεό, τις αέρινες πασμίνες, τα καυτά σορτσάκια, τις βερμούδες και τα στράπλες μπλουζάκια για χάρη του ήλιου αλλά και των φλας! Ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα της μίας παλάμης, ντύθηκε με μικροσκοπικά μίνι φορέματα και στολίστηκε, αλλά οι λόγοι ήταν διαφημιστικοί: Για την παρουσίαση καλλυντικής σειράς περιποίησης και ομορφιάς προσώπου... Από εκεί και πέρα το χάος!

Η Βίκυ Κάβουρα αγαπάει τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ακόμη και στην ακρογιαλιά, όπως κι εμείς άλλωστε, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι! Τρεις μήνες τώρα κάνει τα νεύρα μας... κουρέλια, γιατί, από τη μια, όλοι εμείς που τη χαζεύουμε στο Instagram βρισκόμαστε στα γραφεία μας μπροστά από έναν υπολογιστή, μακριά από τη θάλασσα και, από την άλλη, γιατί το κορμί της είναι εκτός συναγωνισμού!

Πλατσουρίζοντας στις ακρογιαλιές, στα χαλίκια, στην άμμο, στα βράχια, ακόμη και στα μουράγια, με ή χωρίς τη συμπαθέστατη σκυλίτσα της Αννυ, η καλλίγραμμη και λάτρις της γιόγκα πρωταγωνίστρια γιόρτασε ακόμη και τα γενέθλιά της με τούρτα και κεράκι δίπλα στο κύμα, φυσικά φορώντας το μπικινάκι της. Στην επιστροφή της στην Αθήνα τα ρούχα που μετέφερε στις βαλίτσες της δεν θα χρειαστούν ούτε σιδέρωμα! Θα επιστρέψουν στις ντουλάπες άθικτα, καθαρά και αφόρετα... Ελεος!

Βίκυ Κάβουρα
Keywords
Τυχαία Θέματα