«Δεύτερο στεφάνι» για τη Σάλμα Χάγεκ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Δεύτερο στεφάνι» για τη Σάλμα ΧάγεκΠέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 17:15

❱❱ Ο επιχειρηματίας σύζυγος της ηθοποιού διοργάνωσε τελετή ανανέωσης των γαμήλιων όρκων τους

Οταν η Σάλμα Χάγεκ έφτιαχνε βαλίτσες για τη ρομαντική απόδρασή της με τον σύζυγό της Φρανσουά Ανρί Πινό δεν φανταζόταν ότι θα χρειαζόταν να πάρει μαζί και νυφικό.

Ομως ο 56χρονος επιχειρηματίας είχε άλλα σχέδια, καθώς διοργάνωσε μια τελετή ανανέωσης γαμήλιων όρκων- έκπληξη για εκείνη. «Το καλοκαίρι φτάνει προς

το τέλος του και η καλύτερη στιγμή του ήταν όταν ο σύζυγός μου με αιφνιδίασε με μια τελετή ανανέωσης όρκων. Δεν θα επέλεγα να φορέσω κάτι τέτοιο στον γάμο μου, όμως μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε για spa» αποκάλυψε η 51χρονη ηθοποιός στο Instagram, όπου μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά φωτογραφιών από αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή.

Στεφάνια λουλουδιών

Σε αυτές η Χάγεκ φοράει κόκκινο φόρεμα και σαγιονάρες, ενώ τόσο εκείνη όσο και ο Πινό φοράνε ασορτί στεφάνια λουλουδιών.

Στη διάρκεια της τελετής, μάρτυρας της οποίας ήταν η 10χρονη κόρη τους, το ζευγάρι περπάτησε χέρι χέρι στην παραλία και ευλόγησε την ένωσή του με νερό που έτρεχε μέσα από ένα κοχύλι, ενώ η Χάγεκ πέταξε την ανθοδέσμη της στην κόρη της, πριν ανταλλάξει ένα καυτό φιλί με τον σύζυγό της. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν αποκάλυψε την τοποθεσία όπου έγινε το μυστήριο. Η Χάγεκ και ο Πινό παντρεύτηκαν το 2009 στη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την οποία συμβολικά ονόμασαν Βαλεντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα