Flashback σε glam γάμους χωρίς αίσιο τέλος!

SHOWBIZFlashback σε glam γάμους χωρίς αίσιο τέλος!Κυριακή, Ιούλιος 13, 2014 - 13:00

Είναι βράδυ Σαββάτου. Στον συνήθως «πολύβουο» κόσμο των social media επικρατεί ηρεμία, ενώ άλλο θέμα από το Μουντιάλ και τον αποκλεισμό του Βελγίου από την Αργεντινή δεν υπάρχει ώστε να βγάλει από την πλήξη και την ανία τους χιλιάδες χρήστες. Ωσπου μία είδηση κάνει την εμφάνισή της στην «μπλογκόσφαιρα» προκαλώντας πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Επειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να ακολουθήσουν

χωριστούς δρόμους. Μάλιστα ανάρτησαν στο διαδίκτυο και μια επιστολή, με την οποία ανακοίνωσαν την κοινή απόφασή τους να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Με αφορμή τον πολύκροτο χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού κι εσχάτως τηλεοπτικού διδύμου, ο οποίος έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων στη showbiz, έφτασε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησε ακόμη και δικό του τραγούδι διά χειρός Σταμάτη Κραουνάκη, η «Espresso της Κυριακής» θυμίζει τα πιο πρόσφατα παραδείγματα διάσημων ζευγαριών που ύστερα από έναν παραμυθένιο γάμο πέρασαν σε ένα «ηχηρό» διαζύγιο!

Χωριστοί δρόμοι για Καγιά και Κριθαριώτη

Ο ΓΑΜΟΣ τους στις 10 Οκτωβρίου του 2010 είχε γίνει το θέμα των ημερών. Η Βίκυ Καγιά έλαμπε μέσα στο δαντελένιο λευκό νυφικό της, το οποίο είχε σχεδιάσει η κουνιάδα της Σήλια Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Νίκο. Επειδή όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, έτσι και το ζευγάρι στην πορεία αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εναν χρόνο μετά το διαζύγιο οι δυο τους έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν κι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους. Εδώ και λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του «Mr Fresh» Ηλία Κρασσά, ενώ ο Νίκος Κριθαριώτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μαζί με τη Ναστάζια Νταρίβα. Το πρώην ζευγάρι πάντως προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όταν μαθεύτηκε ο χωρισμός και προχώρησε σε «φιλικό» διαζύγιο, χωρίς πολλές εντάσεις και τυμπανοκρουσίες.

Διαζύγιο Παλαιολόγου από τον Μητρογιάννη

ΑΚΡΙΒΩΣ έναν χρόνο μετά τον γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη η showbiz πληροφορήθηκε την ένωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων ενός άλλου ζευγαριού. Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύτηκε τον καλό της Βαγγέλη Μητρογιάννη σε μια ρομαντική τελετή στη Βάρκιζα στις 10 Οκτωβρίου του 2011. Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο private house του Island, με 400 καλεσμένους, οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι και χόρεψαν μέχρι πρωίας. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για να γίνει ο γάμος φαίνεται πως δεν έφερε γούρι ούτε στη δημοφιλή ηθοποιό, αφού δυόμισι χρόνια μετά ήρθε το διαζύγιο και μπήκαν τίτλοι τέλους και στον δικό της γάμο. Μάλιστα, η βόμβα της είδησης του χωρισμού έπεσε με την επιστολή που έστειλε σε ιστοσελίδα ο Βαγγέλης Μητρογιάννης, με την οποία ανακοίνωνε την πρόθεσή του αλλά και της πρώην συζύγου του να πάρουν διαζύγιο. Οπως έγινε κατόπιν γνωστό, οι τριγμοί στον έγγαμο βίο του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν τον γάμο τους, τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα.

Αντίο από Τσαρούχα & Θεοφανία Παπαθωμά

ΗΤΑΝ από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο του θεάματος και γι΄ αυτό πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα όταν μαθεύτηκε ο χωρισμός τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας παντρεύτηκαν το 2006 και λίγο αργότερα απέκτησαν τον γιο τους, ο οποίος είναι ο καρπός του έρωτά τους. Πριν από λίγους μήνες η σχέση της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περιοδικών και των bloggers, με αποτέλεσμα πολλοί να αρχίσουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι. Ετσι η όμορφη ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει θέση και μέσα από το προφίλ της στο facebook ξεκαθάρισε τα πράγματα, αποκαλύπτοντας ότι το διαζύγιο βγήκε το 2013 και πως η διαδικασία έγινε αθόρυβα, κυρίως για να μην πληγωθεί το παιδί. Η ίδια ανάρτηση εμφανίστηκε λίγο αργότερα και στην προσωπική σελίδα του Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος προφανώς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και αποκατέστησε και αυτός την αλήθεια.

Χωρισμός Αποστολάκη από την Αναστασάκη

Ο ΕΡΩΤΑΣ τους έληξε ξαφνικά, όπως ακριβώς ξεκίνησε. Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης και η δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα απέκτησαν την κόρη τους, ενώ ο γάμος τους ήταν απλώς θέμα χρόνου. Ο χωρισμός τους, ο οποίος ήρθε έπειτα από δύο χρόνια, ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς, καθώς οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και σε κάθε συνέντευξη που έδιναν δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον. Μετά το διαζύγιο ο Κώστας Αποστολάκης έδωσε τη δική του εξήγηση για το τι δεν πήγε καλά κι επήλθε ο χωρισμός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παντρεύτηκε ενώ ήταν κατά του γάμου, ενώ συμπλήρωσε ότι οι σχέσεις του με τη νεαρή δημοσιογράφο θα είναι φιλικές. Από την πλευρά της, εκείνη ευχαρίστησε μέσα από την προσωπική σελίδα της στο facebook όλους της τους φίλους για τη διακριτικότητά τους.

Το ήρεμο φινάλε για Πολίτη - Φουρτουλάκη

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ δήλωση της δημοσιογράφου Χριστίνας Πολίτη σε γνωστό περιοδικό ότι διανύει μια «φάση επαναπροσδιορισμού» στον γάμο της είχε προκαλέσει αίσθηση, με αποτέλεσμα πολλοί να αρχίσουν να αναρωτιούνται αν έχει χωρίσει ή απλώς διανύει με τον σύζυγό της περίοδο κρίσης. «Είμαι σε μια φάση πολιτισμένης διάστασης, όπου η οικογένεια δεν έχει διαλυθεί, γιατί το παιδί είναι η προτεραιότητα. Δεν ξέρω πού θα βγει αυτό το πράγμα, αλλά όπου κι αν καταλήξει, θα είναι για καλύτερο» είχε πει συγκεκριμένα η κοσμικογράφος, ωστόσο λίγο αργότερα έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Σωτήρη Φουρτουλάκη. Συγκεκριμένα τη «σκυτάλη» πήρε ο γοητευτικός επιχειρηματίας, ο οποίος ενημέρωσε τους φίλους του στο facebook ότι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες από τη δημοσιογράφο, αλλά παρ΄ όλα αυτά συνεχίζουν να έχουν μια αγαπημένη και πολιτισμένη οικογένεια.

Νέα παρατράγουδα για την Ασπα Τσίνα!

ΤΟ ΚΟΙΝΟ τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», όπου ξεχώρισε για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Επειτα από 12 χρόνια απουσίας από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας η Ασπα Τσίνα επέστρεψε δίνοντας την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της. Τελευταία απασχόλησε τα μέσα και με την προσωπική ζωή της, αφού έγινε γνωστό ότι χώρισε από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Μπέη, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Για τον χωρισμό των δύο πρώην συζύγων γράφτηκαν πολλά. Οπως, για παράδειγμα, ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από το 2010 και πως η τραγουδίστρια ζητούσε επίμονα από τον πρώην άντρα της να χωρίσουν, αλλά εκείνος δεν της έδινε διαζύγιο. Τελικά, η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η παρουσία μιας άλλης γυναίκας στη ζωή του μουσικοσυνθέτη, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε.

Η μεγάλη βόμβα στη showbiz!

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο ήταν από τα πιο τρανταχτά της showbiz, αφού ακόμη και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης που ενδιαφέρεται να μάθει λεπτομέρειες για τις σχέσεις των δύο πρώην συζύγων. Ο γάμος της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης και του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, που έγινε το 2001, ήταν το γεγονός της χρονιάς εκείνης. Ομως, ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα από αυτήν που προκάλεσε η «ένωσή» τους πήρε το διαζύγιό τους που ήρθε τον Ιανουάριο του 2010 με μια λιτή επιστολή, η οποία παρέπεμπε σε ένα διακριτικό διαζύγιο για το καλό των τριών ανήλικων παιδιών τους. Σήμερα οι σχέσεις του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού είναι τεταμένες, ενώ βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη για τα περιουσιακά στοιχεία τους. Κατά τα άλλα, η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της δίπλα στον γνωστό επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο.

Μαρία Μεϊμάρη

Keywords
media, showbiz, espresso, fresh, house, island, bloggers, facebook, νέα, ασπα, συμμετοχή, fame, ελενη μενεγακη, ΑΝΤ1, κινηση στους δρομους, αποστολακης γιωργος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, Τελετή Λήξης, τελος του κοσμου, μουντιαλ 2014, ημερομήνια, αποστολακη, το θεμα, αργεντινη, γαμος, ηθοποιος, θεμα, ασπα, αλεξανδρα, ανια, αφορμη, βικυ, βικυ καγια, βομβα, βραδυ, γεγονος, γινει, γοητευτικος, δηλωση, δικη, διαδικτυο, εγινε, υπαρχει, εκρηκτικο, εμφάνιση, ζευγαρια, ζωη, ζωης, ιδια, ηρεμια, θυμιζει, λεπτομερειες, μαζωνακης, μενεγακη, μηνες, νικο, οικογενεια, ομορφη, παιδι, πετρος κωστοπουλος, προβληματα, συγκεκριμενα, συζυγο, σηλια κριθαριωτη, σηλια, συμμετοχή, τζενη μπαλατσινου, τραγουδιστρια, ενωση, ερωτευμενοι, house, ειδησης, island, ιουλιος, κομματι, κωστοπουλος, κωστας, λευκο, media, μουντιαλ, νυφικο, bloggers, showbiz, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα