Espresso Girl: Μαρία Βαρσαμα

Διδάκτωρ με φιλοδοξίες

Με πλούσιο επιστημονικό έργο, ασχολείται με τα κοινά στον Ευοσμο και λατρεύει τη zumba

Η Μαρία, εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, έχει και εντυπωσιακό βιογραφικό. Μόλις στα 31 της χρόνια είναι διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στην ειδική αγωγή και στις φυσικές επιστήμες. Το ερευνητικό της έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ιδρυμα

Κρατικών Υποτροφιών ως καινοτόμα πρόταση σε εκπαιδευτικά ζητήματα στην Ελλάδα. Σήμερα, εργάζεται ως νηπιαγωγός, κάνοντας διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα σε μαθητές με κώφωση. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως τοπική σύμβουλος στον Εύοσμο, αφού έχει εκλεγεί τρίτη κατά σειρά στις δημοτικές εκλογές. Λατρεύει τη zumba και συνεργάζεται με το Alterlife Ευόσμου και το Friends & Family Σταυρούπολης. O τρίχρονος γιoς της Νικήτας είναι όλη της η ζωή.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Διδάκτωρ του ΔΠΘ με ειδίκευση στην ειδική αγωγή και στις φυσικές επιστήμες. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού τίτλου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κάτοχος διπλώματος Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής Ζωής  (Life Coach) από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ. Διπλωματούχος Personal Trainer και Zumba Instructor.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να γίνει αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου την επόμενη τετραετία. Προς το παρόν στοχεύει στη συνέχιση του ερευνητικού έργου της με την εκπόνηση μεταδιδακτορικής διατριβής.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Γυμνάζεται καθημερινά.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Η αγάπη για τα γλυκά.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ: Η αυτοπεποίθησή της.

ΣΤΕΚΙ: Για φαγητό το La Strada στον Εύοσμο. Συχνά θα την πετύχει κανείς στο 21 bar & kitchen γιατί, όπως λέει η ίδια, έχει τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης διά χειρός του παιδικού φίλου της και bartender Σωτήρη.

ΦΛΕΡΤ: Ρομαντικό, μη προβλέψιμο και ειλικρινές.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να έχει παιδική ψυχή, ιπποτική συμπεριφορά, να είναι γενναιόδωρος, με έντονο ερωτισμό και ευστροφία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Χορός, συγγραφή ποιημάτων και ενασχόληση με τα κοινά.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ:

1.  Εύχεται ο γιος της να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.

2.  Όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη δύναμη να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

3. Σε πλανητικό επίπεδο εύχομαι υγεία και οικονομική ανάκαμψη.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Μάλτα.

Ως γυναίκα έχει καταφέρει ό,τι ονειρεύτηκε και έχει αγαπηθεί με τρόπο απόλυτο και μοναδικό. Η λέξη που την αντιπροσωπεύει είναι «αυθόρμητη».

Keywords
Τυχαία Θέματα