Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ σκότωσε κατά λάθος τον συνάδελφο και αδελφό του στο Πέραμα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ελληνική Αστυνομία από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που γράφτηκε προχθές τη νύχτα, όταν ένας 21χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ σκότωσε κατά λάθος τον 25χρονο αδελφό και συνάδελφό του, ενώ περιεργαζόταν το υπηρεσιακό όπλο του!

Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Περάματος συνέβη στο διαμέρισμα όπου έμεναν τα δύο αδέλφια, τα οποία υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ του

Πειραιά. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, γύρω στις 22.00 ο 21χρονος περιεργαζόταν το υπηρεσιακό όπλο του, το οποίο νόμιζε άδειο, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του άτυχου 25χρονου!

Μάλιστα, μπροστά στη σοκαριστική σκηνή φέρεται ότι ήταν και ο πατέρας των δύο παλικαριών. Στη θέα του βαριά τραυματισμένου γιου του, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα, τόσο εκείνος όσο και ο 21χρονος υπέστησαν σοκ.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βρήκαν το ψυχικό σθένος και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον 25χρονο και τον μετέφερε στο «Αττικόν». Εκεί, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον νεαρό ειδικό φρουρό, άφησε την τελευταία του πνοή στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο αδελφός του άτυχου αστυνομικού συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και οδηγήθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, ορίζοντας τακτική δικάσιμο.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ διαδόθηκε από στόμα σε στόμα, προκαλώντας απέραντο πόνο στους φίλους και τους συναδέλφους του. Οπως ανέφεραν άνθρωποι που γνώριζαν τόσο το θύμα όσο και τον αδελφό του, που του στέρησε άθελά του τη ζωή, και οι δύο ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί. Παράλληλα, χαρακτήρισαν τραγικό αυτό που συνέβη. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του ειδικού φρουρού αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο άψυχο σώμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα