Ραντεβού και δοκιμαστικά στον Σκάι για το νέο ριάλιτι «Makeover» που θα αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου

Αυτοί που κάνουν τους σταρ να λάμπουν είναι έτοιμοι για… μεταμορφώσεις στον Σκάι από τον προσεχή Ιανουάριο!

Το κανάλι του Φαλήρου, μάλιστα, δίνει γην και ύδωρ για να έχει στην κριτική επιτροπή του νέου ριάλιτι «Makeover» τους μετρ που μεταμορφώνουν παρουσιάστριες και καλλιτέχνες σε είδωλα. Την παρουσίαση του «Makeover» θα αναλάβει η Ελενα

Χριστοπούλου.

Η booker, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το «GNTM» του Star και συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Σκάι με το «My Style Rocks», θα κρατήσει το τιμόνι στο νέο καθημερινό παιχνίδι.

Αυτές τις ημέρες έχουν γίνει κάποια ραντεβού, αλλά και δοκιμαστικά και με ανθρώπους από τον χώρο της μόδας που θα συνεργάζονται με τη Χριστοπούλου για να μεταμορφώσουν τους παίκτες, αλλά η τελική επιλογή θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, που συνεργάζεται επί σειρά ετών με την Ελένη Φουρέιρα, είναι ένα από τα πρόσωπα που άρεσαν πολύ στον Σκάι για το «Makeover». Ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, που ήταν υπεύθυνος επί σειρά ετών για το look των μαλλιών της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, που έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες κυρίες της showbiz, όπως είναι η Αννα Βίσση, είναι επίσης δύο από τα πρόσωπα που συζήτησαν για το παιχνίδι μόδας του καναλιού του Φαλήρου.

Τέλος, ο στιλίστας Διονύσης Κολποδίνος, που έχει δουλέψει με τη διεθνούς φήμης σταρ Beyonce, είναι ακόμη ένας υποψήφιος για το «Makeover».

Keywords
Τυχαία Θέματα