«Chef of... love»! Κάτι «μαγειρεύουν» Ασημίνα και Πάνος

SHOWBIZ«Chef of... love»! Κάτι «μαγειρεύουν» Ασημίνα και ΠάνοςΤετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 12:52

❱❱ Το «MasterChef 3» έγινε... «Power of love». Η Ασημίνα Ουστάλι πήγε να ξυπνήσει με νάζια τον Πάνο Τόγια, αποκαλώντας τον μάλιστα και «αγάπη μου»!

Οπως φαίνεται, κάτι «μαγειρεύουν» τα δύο πιτσουνάκια του επιτυχημένου reality, αφού ημέρα με την ημέρα όλο και δυναμώνει η αμοιβαία συμπάθειά τους, γεγονός που έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό

και από τους συμπαίκτες τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ασημίνα έδειξε απροκάλυπτα την αδυναμία που τρέφει στον Πάνο. Συγκεκριμένα, πήγε να τον ξυπνήσει, ντυμένη, βαμμένη και γεμάτη τσαχπινιά. «Αγάπη μου, καλημέρα, ξύπνα» του είπε και στη συνέχεια προθυμοποιήθηκε να του φτιάξει καφέ και τοστ. «Με τέτοια τσιριχτή φωνή που έχει, ξυπνάς καλύτερα κι από ξυπνητήρι» δήλωσε αργότερα στην κάμερα ο Πάνος, σχολιάζοντας με χιούμορ τη γλυκιά Ασημίνα.

Οι δύο παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού φαίνεται ότι απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Είναι αχώριστοι και αλληλοϋποστηρίζονται σε κάθε δοκιμασία. Με τούτα και με εκείνα, το τηλεοπτικό κοινό δικαίως αναρωτιέται αν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πάντως, σε συνέντευξή του στη «Φωλιά των Κου Κου» δήλωσε ότι ακούει γενικότερα πως ο παίκτης του «MasterChef 3» έχει κατακτήσεις. «Η Ασημίνα εκδηλώθηκε» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Κουτσόπουλο να απαντά: «Το ακούω ότι ο Πάνος έχει κατακτήσεις. Και οι φίλες μου μού το λένε πάρα πολύ. Για τα εσωτερικά του σπιτιού δεν ξέρω. Δεν τα παρακολουθώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα