«Ψυχώ» στις ΗΠΑ

ΚΟΣΜΟΣ«Ψυχώ» στις ΗΠΑΤρίτη, Φεβρουάριος 26, 2019 - 18:06

❱❱ 28χρονη εκτέλεσε σε δάσος τις κορούλες της και αυτοκτόνησε

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πλαστή βεβαίωση γιατρού χρησιμοποίησε παρανοϊκή μητέρα που «άκουγε φωνές» για να ξεγελάσει τους δασκάλους, ώστε να της παραδώσουν τις τρεις μικρές κόρες της, τις οποίες εκτέλεσε μία μία σε δασική περιοχή, πριν θέσει τέλος στη ζωή της στην είσοδο του σπιτιού του αγοριού

της.

Η 28χρονη Ομπράιν Μουρ από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ παρουσιάστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο σχολείο των παιδιών της, λέγοντας στον υπεύθυνο ότι είχε ραντεβού με τον γιατρό τους, σύμφωνα με το Fox News. Παρουσίασε την πλαστή βεβαίωση και έφυγε παίρνοντας μαζί της τη δύο ετών Αλαΐνα Ρο, την έξι ετών Κάσιντι Ρόντερι και την οκτώ ετών Κίρι Ρόντερι.

Πρώτα, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο WOOD TV, πήγε τις κόρες της για φαγητό και στη συνέχεια τις οδήγησε σε ακίνητο των προπαππούδων της στο Σόλομον Τάουνσιπ. Από εκεί τις μετέφερε μία μία σε κοντινή δασική περιοχή, στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου τις σκότωσε με κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια έβαλε τα πτώματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και οδήγησε μέχρι την είσοδο του σπιτιού του αγοριού της, όπου αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο. Τα πτώματά τους βρήκε δύο ώρες αργότερα το αγόρι της, όταν επέστρεψε στο σπίτι του.

Σε κλινική

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «προαναγγελθείσα» τραγωδία. Από τον Σεπτέμβριο κιόλας, όταν είχε μείνει 10 ημέρες σε ψυχιατρική κλινική για παρανοϊκή συμπεριφορά, ειδικός είχε προειδοποιήσει τις Αρχές ότι η Μουρ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και «ήταν θέμα χρόνου να κάνει κακό στον εαυτό της και σε άλλους».

Σε αναφορά του είχε επισημάνει ότι πολλές φορές η 28χρονη δεν έστελνε τις κόρες της στο σχολείο, υποστηρίζοντας ότι «μιλούσε» η τηλεόραση και της έλεγε ότι το σχολικό λεωφορείο θα εμπλεκόταν σε τροχαίο. Η σερίφης της κομητείας Κεντ του Μίσιγκαν Μισέλ ΛαΤζόι-Γιανγκ δήλωσε ότι η Μουρ πολλές φορές δεν έτρωγε, διότι πίστευε ότι κάποιος είχε δηλητηριάσει το φαγητό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα