Anchorman ο Τρύφωνας

SHOWBIZAnchorman ο ΤρύφωναςΤρίτη, Απρίλιος 15, 2014 - 11:45

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσκονίζει το... κοστούμι του, αφού ετοιμάζεται να γίνει anchorman! Ο hairstylist, που τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης κάθε φορά που εμφανίζεται στη μικρή οθόνη, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από το κανάλι Ε κι έτσι από τις 5 Μαΐου θα τον βλέπουμε καθημερινά, από τις 19.30 έως τις 20.30, στην παρουσίαση ενός lifestyle

δελτίου ειδήσεων, με πολλά θέματα από την εγχώρια και τη διεθνή showbiz, αλλά και ζωντανές συνδέσεις. Ο Τρύφωνας θα παίρνει τη σκυτάλη από τον Ακη Παυλόπουλο, ο οποίος θα προηγείται με το ενημερωτικό κομμάτι του δελτίου.

Αν και ο πολυτάλαντος Σαμαράς χάρηκε με την πρόταση που του έγινε, θέλησε να σκεφτεί πολύ καλά το... βήμα που ετοιμάζεται να κάνει και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο με τη διοίκηση του σταθμού. Αυτές τις μέρες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις, ώστε να βρεθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα τον πλαισιώνει. Περιμένει επίσης με αγωνία να ξεκινήσει τα δοκιμαστικά, αλλά και τις συσκέψεις με τους συνεργάτες του, κάτι που θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τρύφωνας δεν κρύβει τη χαρά του για το project που ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας, αφού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, ωστόσο αφορά έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά. Αλλωστε το concept ήταν αυτό που τράβηξε εξαρχής το ενδιαφέρον του και όχι τόσο η αμοιβή, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι να τον έχει «χρυσώσει» (δεδομένων πάντα των σημερινών συνθηκών) προκειμένου να πει το «ναι».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα