Ο Μίστερ Μπιν στην αγκαλιά μιας 31χρονης

ΚΟΣΜΟΣΟ Μίστερ Μπιν στην αγκαλιά μιας 31χρονης Τρίτη, Απρίλιος 15, 2014 - 11:45

Τον έχουμε συνηθίσει να κάνει θεαματικές γκάφες ως Mister Bean, όμως στην προσωπική του ζωή ο Ρόουαν Ατκινσον αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει θεαματικές ανατροπές. Ο 59χρονος πρωταγωνιστής, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό δημόσια με μια ηθοποιό που έχει τα μισά του χρόνια, ενώ συνεχίζει να φοράει τη βέρα από

τον γάμο του με την επί 23 χρόνια σύζυγό του, με την οποία φέρεται ότι είναι σε διάσταση.

Ο διάσημος κωμικός γνώρισε την 31χρονη Λουίζ Φορντ πέρυσι σε ένα θεατρικό έργο που ανέβηκε στο Γουέστ Εντ και στο οποίο έπαιζαν και οι δύο. Το ίδιο διάστημα ο ηθοποιός φαίνεται ότι βρισκόταν στη διαδικασία των τελευταίων προσπαθειών με τη σύζυγό του Σουνέτρα να σώσουν τον γάμο τους, αφού συχνά δειπνούσαν μαζί μετά τις παραστάσεις. Προφανώς αυτές οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν και έκτοτε ο Ατκισον εμφανίζεται δημοσίως με τη Φορντ. Μάλιστα ο φακός τον έχει συλλάβει πολλές φορές έξω από το διαμέρισμά της στο νότιο Λονδίνο.

Την περασμένη εβδομάδα το νέο ζευγάρι πήγε μαζί σε ένα κατάστημα για να αγοράσει φυτά τα οποία προορίζονται για το διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισε πρόσφατα η ηθοποιός. Σύμφωνα με τους γείτονές της, ο ηθοποιός που στις σπάνιες συνεντεύξεις που έχει δώσει στο παρελθόν μετά βίας έχει αναφερθεί στη σύζυγό του και στα δύο παιδιά τους, τον 20χρονο Μπεν και τη 19χρονη Λίλι, περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τη Φορντ.

«Δείχνουν πολύ άνετα μεταξύ τους. Περπατούν πιασμένοι χέρι με χέρι και τον έχουμε δει να της χαϊδεύει τρυφερά το μάγουλο» αποκαλύπτουν οι περίοικοι στην «Daily Mail», ενώ αποκαλύπτουν ότι ο Ατκινσον συνεχίζει να φοράει βέρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα