Ζήτησαν να φύγουν απ’ την Ανζί!

21:29 12/8/2013 - Πηγή: TNSite
Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες απ’ όταν βγήκε το… θέμα με την Ανζί και ήδη οι πρώτες αποχωρήσεις είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα, Λασανά Ντιαρά και Μουμπάρακ Μπουσουφά ζήτησαν από τον Καρίμοφ να αποχωρήσουν.

Οι δύο παίκτες θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες ραντεβού με τον πρόεδρο του συλλόγου, όπου και θα του εκφράσουν την επιθυμία να φύγουν και μάλιστα άμεσα. Δηλαδή, πριν το τέλος της καλοκαιρινής

μεταγραφικής περιόδου. Πάντως η διοίκηση της Ανζί δεν φέρεται διατεθειμένη να τους αφήσει με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ (έκαστος). Ο μεν «Λας» αμείβεται με περίπου 5 εκατ. το χρόνο, ο δε Μπουμπάρακ με 4.

Κι όλα αυτά την ώρα που το Σάββατο η ομάδα παίζει μεγάλο ντέρμπι με την Ζενίτ για το πρωτάθλημα Ρωσίας, ενώ παράλληλα πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Σάμουελ Ετό. Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Ανζί, είτε τώρα, είτε τον χειμώνα. Και γι’ αυτό έχουν κάνει την εμφάνισή τους φήμες για Ίντερ και Τσέλσι. Μάλιστα, για τους «μπλε», η υπόθεση έχει πάει και ένα βήμα παρακάτω, αφού βάσει σεναρίων, ο Μουρίνιο έχει τηλεφωνήσει με τον Καμερουνέζο επιθετικό για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα