Τσιμτσιλή: Η ιστορία με την Φαίη Σκορδά έγινε βραζιλιάνικο σίριαλ

17:58 26/1/2014 - Πηγή: TNSite

Κουράστηκε λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή να την ρωτάνε συνέχει για τη σχέση της με την Φαίη Σκορδά από τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της, της… «έφαγαν» την θέση και δέχτηκαν να παρουσιάσουν το πρωινό στον ΑΝΤ1.

«Δεν θέλω να συζητώ πια ότι συνέβηκε πέρσι. Τώρα έχουμε 2014. Θέλω να μιλάω για όμορφα, καινούργια πράγματα. Και όλη αυτή η ιστορία που έγινε με έμενα και τη Φαίη άγγιξε το σημείο της

υπερβολής, με αποτέλεσμα να γίνουμε βραζιλιάνικο σίριαλ. Με στεναχωρεί και με πληγώνει όλο αυτό. “Κοιτάχτηκαν, δεν κοιτάχτηκαν. Φιλήθηκαν, δεν φιλήθηκαν”. Φτάνει», λέει η Σταματίνα.

Όσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ότι της πρότειναν να είναι στο Πρωινό κι εκείνη δεν δέχτηκε, η παρουσιάστρια λέει:

«Από τις προτάσεις που είχα, δεν υπήρξε κάτι που να με κάνει να πω “πάμε να το κάνουμε”. Είχα τους ενδοιασμούς μου. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως δεν ήμουν και αρκετά ψύχραιμη εκείνο το διάστημα. Ήμουν αναστατωμένη με τις αλλαγές, γιατί είχα μια άλλη αίσθηση και εντύπωση για το πώς θα πάνε τα πράγματα. Ήταν και οι ορμόνες μου στη μέση σε μια φάση υπερδιέγερσης, οπότε…».​

Πηγή: People

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα