Το μυστικό ομορφιάς της Κάτιας Ζυγούλη

12:15 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες μαμάδες, ενώ δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που τη ζηλεύουν, μιας και έχει στο πλευρό της το Σάκη Ρουβά. Και παρόλο που του έχει χαρίσει τρία παιδιά, η Κάτια έχει ένα αξιοζήλευτο σώμα. Το μυστικό της; Ο αμέτρητος χρόνος που περνάει με τα τρία της αγγελούδια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την μικρή της κορούλα, παίζοντας στην παιδική χαρά ή κάνοντας βόλτες, αφού επιμελείται η ίδια το μεγάλωμά τους!

Η Κάτια σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ! Weekly» αποκάλυψε ότι επιλέγει προϊόντα με χαμηλή θερμιδική αξία, που τη γεμίζουν ενέργεια, ενώ τα ψητά, τα

λαχανικά και τα φρούτα αποτελούν την αδυναμία της. Ακόμα, δεν τρώει ποτέ αργά και το αγαπημένο της γεύμα είναι το πρωινό, το οποίο φροντίζει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και δεν παραλείπει να καταναλώνει δημητριακά από βρώμη, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενώ είναι λάτρης της μεσογειακής διατροφής. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να μην πάρει υπερβολικό βάρος σε καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες της, ενώ λίγους μήνες μετά την γέννηση της τρίτης κορούλας της έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα