«Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

23:42 1/10/2013 - Πηγή: TNSite
Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο επιθετικός των «πράσινων» τόνισε πως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρυσι, επισημαίνοντας πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες.

Ακόμη, ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής, ευχαρίστησε την ομάδα για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει και δήλωσε πως είναι υποχρέωση του να κάνει πάντα ό,τι

καλύτερο.

Για τον Παναθηναϊκό«Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλοι πολύ καλύτεροι. Το κλίμα είναι ιδανικό και διαισθάνομαι πως θα έχουμε πολύ καλύτερη πορεία».

Για τον ίδιο«Ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά θα χρειαστούν πολλά ακόμα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κυρίως πέρυσι που προερχόμουν από τραυματισμό και μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω. Είναι υποχρέωσή μου να κάνω το καλύτερο σε κάθε ματς και για τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει με μοναδικό τρόπο».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα