«Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους»

08:14 9/10/2013 - Πηγή: TNSite
«Δεν θα φοβηθούμε, θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους» δηλώνει μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 34χρονου που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι μίλησε για τη νέα σύλληψη του συνοδηγού του Γιώργου Ρουπακιά. «Είναι δύο χωριστές υποθέσεις. Ο μεν συνοδηγός εκλήθη στην Αθήνα

για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, στον Πειραιά έχει κληθεί για τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία», είπε ο κ. Μαραγκός. Και τόνισε: «Δεν μπορεί ο δράστης να πήγε μόνος του εκεί. Υπήρχε συμμετοχή και άλλων προσώπων».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι: «Ως πολιτική αγωγή δεν θα φοβηθούμε να προχωρήσουμε και δεν θα μας εμποδίσει κανείς να τελειώσουμε αυτή την υπόθεση. Εμείς σαν δικηγόροι δηλώνουμε ότι θα φτάσουμε την υπόθεση στο τέλος γιατί η Δημοκρατία δεν παίρνει φόβο».

Ο κ. Μαραγκός πρόσθεσε ακόμη ότι: «Μετά τη δολοφονία κινητοποιήθηκαν οι Αρχές. Μίλησαν τα τηλέφωνα και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Δεν πιστεύαμε ποτέ το βάθος αυτής της υπόθεσης. Δεν ξέραμε τι κρύβεται από πίσω», συμπληρώνοντας ότι: «Στον Πειραιά τώρα αρχίζουν τα στόματα και ανοίγουν».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα