Σπύρος Παπαδόπουλος: Πόσο παραμύθι ακόμη ν΄αντέξω ο καψερός…πόσο;

06:14 9/10/2013 - Πηγή: TNSite

Αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω τον ALPHA. Ανέκαθεν βοηθούσα αστέγους. Η ευαίσθητη καρδιά μου σπαράζει όταν βλέπω ανθρώπους να κοιμούνται πεσμένοι στο δρόμο..

Γιατί αυτοί να γεννηθούν τόσο άτυχοι; Είναι άνθρωποι! Έχουν δικαιώματα! Είναι σαν εμάς, είναι κομμάτι μας, είναι αδέρφια μας. Το κλισέ πως «θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους», αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η αποκρυστάλλωση του εφιάλτη σε καθημερινότητα. Το απίστευτο. Το απευκταίο. Ανθρώπινα σώματα με καρδιά και εγκέφαλο, πέφτουν και γίνονται

ένα με τα πεζοδρόμια.

Στο κρύο. Στην πείνα. Στο θάνατο.

Η ΕΡΤ ανοιγοκλείνει σαν κυλιόμενη πόρτα ξενοδοχείου..

Ο καημένος ο Σπύρος, βρέθηκε έστω και για λίγο «άστεγος»!!!

Ο Σπύρος στο δρόμο;

Ο αγωνιστής- ηθοποιός που κάποτε ξύπνησε και είδε στο σπίτι του τον Μίκη Θεοδωράκη και θα το διηγείται μέχρι να καταλάβει και ο ίδιος πως γίνεται στο περίεργο σύμπαν που ζούμε να το εξαργυρώνει ακόμα.

Είχα συνηθίσει μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ να στέλνω ως Έλλην Πολίτης, χρήματα στο Σπύρο μας για να μαζέψει γύρω από το τραπέζι, καλεσμένους που έτρωγαν και έπιναν και μεθούσαν και χόρευαν καθώς 5 κάμερες ήταν ανοιχτές και τους βλέπαμε.. Στην Υγειά τους!!!

Με τον Εθνικό μας Σπύρο άστεγο, πως θα συνεχιζόταν αυτή η μεγάλη στιγμή της τηλεόρασης;

Πως θα έβλεπα ηλικιωμένη πρώην τραγουδίστρια να τραγουδάει ντουέτο με φάλτσο ηθοποιό την ώρα που μερικοί περίεργοι γέροι, μασούσαν τα κεφτεδάκια και έπιναν το κρασάκι που βρισκόταν πάνω στα τραπέζια;

Μερικοί από αυτούς μασούσαν τον αλεσμένο κιμά ταυτόχρονα με την είσοδο του κρασιού στη στοματική τους κοιλότητα και το αποτέλεσμα έφτανε στην κορυφή του κοσμικού θόλου της καλαισθησίας.

Δε θα μπορούσα ποτέ να στερηθώ τέτοιο θέαμα..

Και έπεσα σε κατάθλιψη.. 120 ευρώ η κάθε επίσκεψη μου στον ψυχίατρο και άλλα τόσα τα χάπια..

Μέχρι σήμερα!!!

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας!!!!!!

Ο Εθνικός μας ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί τα δύο φτωχαδάκια, μας ενημέρωσαν πως ο ALPHA θα είναι το νέο σπίτι του μαγικού καλαίσθητου «Στην Υγειά μας»!!!!!!

Αισθάνομαι ολοκληρωμένος. Αναζωογονημένος. Έτοιμος να αντιμετωπίσω το μέλλον. Ένα άστεγο παιδί, βρήκε σπιτάκι..

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα