Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Ιουλίου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το παρελθόν. Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Η καριέρα στο προσκήνιο. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας.

Ταύρος

Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις

σας στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και δείξτε την διοικητική σας ικανότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους ανώτερους σας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή.

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Καρκίνος

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουελειά σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.

Λέων

Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Θα νιώσετε ανασφαλείς, αλλά δεν πρέπει να το δείξετε αυτό προς τα έξω, αντιθέτως πιέσετε τον εαυτό σας να κινηθεί με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και την ευφυία σας. Συζητήσεις, επαφές είναι στο πρόγραμμα και θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς.

Ζυγός

Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη ενώ παράλληλα πάθη και εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα υπάρξουν αρκετές προυποθέσεις για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην επαναπαύεστε σε υποσχέσεις τρίτων.

Σκορπιός

Διαφυλάξατε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο από παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια. Θα είναι μια δύσκολη βδομάδα καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει.... Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα τα δεδομένα είναι θετικά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Στα επαγγελματικά σας, θα συμβούν ανατρεπτικές αλλαγές και θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας σας. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές.

Αιγόκερως

Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρότι θα αποσυντονιστείτε λίγο, θα σας βγουν σε καλό. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Μεσά στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Ιχθείς

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα