Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουλίου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.

Ταύρος

Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και θα δείτε

ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε όπως ακριβώς σας αξίζει. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει πίεση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας και θα αγχωθείτε πολύ γιατί οι συνεργάτες που έχετε δίπλα σας δεν θα είναι ικανοί να σας βοηθήσουν και να σας απεγκλωβίσουν από το φορτωμένο πρόγραμμα σας. Στην δουλειά σας θα πρέπει να έχετε υπομονή, πειθαρχία και να εργαστείτε σκληρά και ποιοτικά για να φτάσετε τους υψηλούς σας στόχους.

Καρκίνος

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα να έχετε το θαυμασμό κάποιου ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον. Η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή δέχεται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο, γι αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να ξανά βρείτε το χαμένο σας εαυτό και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Λέων

Αναζητήστε κάτι πιο σοβαρό και πιο ουσιαστικό, που θα καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, θα δεχτείτε πάρα πολλές προσκλήσεις για να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στη δουλειά σας δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και μην εναντιωθείτε αντιθέτως προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν στη ζωή σας.

Παρθένος

Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα αποτελέσει ένα πεδίο έντονης δράσης. Ο ερωτικός τομέας είναι στο φόρτε του αυτήν την περίοδο για τους περισσότερους από εσάς τους Λέοντες. Φροντίστε να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην παρασύρεστε από το γιορτινό κλίμα των ημερών και κάνετε άσκοπες αγορές.

Ζυγός

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλήμματα δεν λείπουν. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί.

Τοξότης

Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Το αλάνθαστο ένστικτο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Αιγόκερως

Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν κουράσει και αγχώσει αρκετά. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Παρότι έχετε πολλές και σημαντικές ιδέες για να προωθήσετε επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις τώρα.

Ιχθείς

Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε έτοιμοι για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα