Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Αυγούστου

13:08 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε. Μην ανοιχτείτε πολύ όμως, προσπαθήστε να κάνετε αυτά που θέλετε αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα για να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε

να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον.

Ταύρος

Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε. Μην ανοιχτείτε πολύ όμως, προσπαθήστε να κάνετε αυτά που θέλετε αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα για να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οπλιστείτε με υπομονή και αναβάλετε τις όποιες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα για τις αρχές του φθινοπώρου. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε.

Καρκίνος

Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους γαι την πραγματοποίηση των στόχων σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας βλάψουν.

Λέων

Αντίθετα όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις γύρω από την σχέση σας, καλυτέρα να το αναβάλετε για αργότερα. Η λάμψη και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα σας δώσει την απαραίτητη προσωπική προβολή προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε αύξηση στη δουλειά σας, ή θα κερδίσετε κάποιο επιπλέον έσοδο. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά αν κάνετε υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα.

Παρθένος

Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες, γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Σταματήστε να είστε απόμακροι και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Ζυγός

Μη πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι στόχοι σας και οι επιδιώξεις γίνονται πιο σαφείς και ξεκάθαροι και μπορείτε να προγραματησετε σημαντικές κινήσεις. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Στα επαγγελματικά σας αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας, λόγω καταστάσεων που θα προκληθούν από τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Παρόλα αυτά όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είχε διαταραχθεί θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που πλάσει μέσα στο μυαλό σας. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας. Η καθημερινότητα για τους περισσότερους από εσάς μοιάζει να είναι αρκετά φορτισμένη αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε προκλήσεις, επιβεβαιώσεις και σίγουρα πολλοί από εσάς θα ζήσετε την πιο ερωτική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση, χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τα ταίρι σας. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Ιχθείς

Εξισορροπείστε τις διαφορές που είχατε και περάστε υπέροχες στιγμές μαζί. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Μια αύξηση των εσόδων μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανή. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες και δεν πρέπει να κάνετε πίσω αντιθέτως εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήσετε σιγά – σιγά.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα