Συνέχεια την Τετάρτη στα play offs της Superleague

15:08 27/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η 5η αγωνιστική των Play offs της Superleague «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports και την Τετάρτη 29 Μαΐου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες ΠΑΟΚ
– Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό ματς, καθώς υπό προϋποθέσεις ο «Δικέφαλος» του Βορρά με νίκη θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Champions League.

Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν το «διπλό» μέσα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπουν για τα καλά στο κόλπο της πρώτης θέσης των Play offs.

Στο άλλο ματς, ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να αναζητούν οπωσδήποτε τη νίκη, έπειτα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Μετά το τέλος των αγώνων ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.

Επίσης οι αγώνες ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλο το κόσμο, ενώ η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον απόηχο από τα δύο ματς θα προβληθεί επίσης απευθείας στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές forthnet/nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 5η αγωνιστική των Play offs της Superleague έχει ως εξής:

Τετάρτη 29 Μαΐου

18:15 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα