Γεύση και άρωμα Ελλάδας

15:08 27/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η Provil, πάντα με διάθεση και αέρα καινοτομίας, συμμετείχε - με ειδικές σπεσιαλιτέ για τον γύρο και τα ελληνικά κρεατοσκευάσματα αλλά και προϊόντα γεμάτα γεύση και άρωμα από Ελλάδα - στη μεγαλύτερη παγκοσμίως διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία και επεξεργασία κρέατος, IFFA 2013, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Από τη σφαγή και την επεξεργασία, μέχρι τη συσκευασία και την πώληση, εκθέτες από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και η Provil, - που αποτέλεσε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή

από τον χώρο των βοηθητικών υλών τροφίμων - είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ό,τι πιο νέο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει ο χώρος της βιομηχανίας κρέατος.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών υπήρξε μεγάλο και ξεπέρασε κατά πολύ ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με την παραγωγή και την επεξεργασία του παραδοσιακού ελληνικού γύρου και άλλων ελληνικών κρεατοσκευασμάτων αλλά και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και παράλληλα να ανοίξουμε δρόμο για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα