Στο Κτήμα Άλφα η τιμητική διάκριση Οινοποιείο της Χρονιάς 2013

23:21 27/9/2013 - Πηγή: TNSite
Στο Κτήμα Άλφα απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση Οινοποιείο της Χρονιάς 2013 από το περιοδικό Wine & Spirits και μάλιστα στην επετειακή 10η χρονιά ανάδειξης των 100 παγκοσμίως κορυφαίων οινοποιείων.

Όπως επισημαίνει ο εκδότης και συντάκτης του περιοδικού Joshua Greene, «όλη η γκάμα των εξαιρετικών κρασιών του αναδεικνύει το Κτήμα Άλφα σπουδαίο πρεσβευτή της Ελλάδας».

Η απονομή της διάκρισης θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco, στο ξενοδοχείο City

View at Metreon στις 15 Οκτωβρίου 2013.

Το περιοδικό Wine & Spirits, από τα σημαντικότερα έντυπα οινικού ενδιαφέροντος στον κόσμο, μαζί με τα Wine Spectator, Wine Advocate & Decanter, εκδίδεται στην Νέα Υόρκη έχει 23.000 συνδρομητές και η αναγνωσιμότητά του ξεπερνά τα 200.000 άτομα ανά τεύχος. Κάθε χρόνο εκδίδει έρευνα εστιατορίων, στην οποία αξιολογούνται, από μεγάλο αριθμό εστιατορίων και sommeliers ή υπευθύνους οίνου, οι οίνοι με την καλύτερη επίδοση ανά ετικέτα, ποικιλία και χώρα προέλευσης.

Η έρευνα του 2012 περιλαμβάνει δυο ετικέτες της Κτήμα Άλφα (από οκτώ συνολικά). Η μέθοδος που ακολουθείται είναι αυτή της πολλαπλώς επαναλαμβανόμενης τυφλής γευστικής δοκιμής, από αναγνωρισμένους επαγγελματίες κρασιού.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα