Στην Ελούντα Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ

05:21 12/7/2013 - Πηγή: TNSite

Στην Ελούντα κάνει τα μπάνια του αυτές τις μέρες ο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και η αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ (το πασίγνωστο τοπ μόντελ από τη Ρωσία) έφτασαν στις αρχές της εβδομάδας με απόλυτη μυστικότητα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ιδιωτικό τζετ και από εκεί μεταφέρθηκαν οδικώς με λιμουζίνα στο «Elounda Beach Hotel».

Ο Ρονάλντο θα πάρει στην Ελλάδα

τις τελευταίες ανάσες που χρειάζεται προτού επιστρέψει στη Μαδρίτη για να συναντήσει τον νέο του προπονητή Κάρλο Αντσελότι και να ξεκινήσει από Δευτέρα την προετοιμασία με τη «βασίλισσα». Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να επισκέπτεται για λίγο τη Ρόδο ή τη Σαντορίνη προτού επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Ο Πορτογάλος σταρ της μπάλας επισκέπτεται για τρίτη φορά τη χώρα μας, ενώ η σύντροφός του έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια τον θαυμασμό της για την Ελλάδα, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν πολλά άλλα σημεία στον υπόλοιπο κόσμο με τέτοια ομορφιά. Αυτή πάντως θα είναι μια ωραία ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή να... ξεχάσει τις δηλώσεις της Ριάνα σε συνέντευξή της σε ισπανικό περιοδικό πως ο Πορτογάλος είναι... ομοφυλόφιλος. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας της RiRi στη Λισαβόνα τον περασμένο Μάιο, ποτέ δεν μάθαμε όμως τι συνέβη κατόπιν...

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα