Σόδομα και Γόμορα σε πάρτι 800 καθηγητών στη Παραγουάη

16:50 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Σε δήλωσή της ανώτατη αξιωματούχος σε θέματα εκπαίδευσης ανέφερε πως θα προχωρήσει σε έρευνα μετά από τη δημοσίευση στα μέσα ενημέρωσης της Παραγουάης, ενός βίντεο από κινητό τηλέφωνο που δείχνει τους καθηγητές να χορεύουν με τις συγκεκριμένες κυρίες.

Οι δάσκαλοι είχαν την άδεια να σταματήσουν για λίγο τη διδασκαλία και να συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες σε ένα θέρετρο, έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, Asuncion.

"Η ανησυχία μας είναι πως η εκπαίδευση είναι μια βασική υπηρεσία. Ποια είναι λοιπόν τα κίνητρα για να αφήσουν τα μαθήματα και τους μαθητές τους; Προφανώς με την

άδεια του σωματείου τους" δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Marta Lafuente.

Σύμφωνα με το CNN, το υπουργείο Παιδείας ερευνά 79 διευθυντές σχολείων, που συμμετείχαν επίσης στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ράντσο 25 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Διευθυντών του Δημοσίου περιέγραψε το γεγονός ως "ανήθικο" και ζήτησε την τιμωρία των υπευθύνων.

"Καταρχάς, οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα πρέπει να τιμωρηθούν", δήλωσε ο διευθυντής του σωματείου Miguel Marecos και πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι όμως θα προχωρήσουν κι ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά στην τιμωρία.

Πηγη:CNN

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα