Ψεύτικη η ημερομηνία για την γέννηση του διαδόχου!

14:09 26/6/2013 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με την επίσημη ημέρα τοκετού, ο διάδοχος γιος ή κόρη του William και της Kate αναμένεται να έρθει στη ζωή στις 13 Ιουλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, το "γαλαζοαίματο" βρέφος μπορεί να γεννηθεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν δώσει ψεύτικη ημερομηνία στον Τύπο. Ακριβώς αυτό είχε συμβεί και με την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana που γέννησε τον πρίγκιπα William

στις 21 Ιουνίου αντί την 1η Ιούλιου όπως επίσημα είχαν ανακοινώσει τα Ανάκτορα.

Αν λοιπόν το πριγκιπικό ζεύγος ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας του William, το βρέφος θα έρθει στη ζωή στις 3 Ιουλίου. Μάλιστα, δικαιολογείται το μικρό τους ψέμα καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου και του Τύπου είναι στραμμένο πάνω στη μέλλουσα μητέρα και υπάρχει ανησυχία για την Kate που επέλεξε τον φυσιολογικό τοκετό για να φέρει στον κόσμο το παιδί της κι έτσι δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς πότε θα την πιάσουν οι ωδίνες.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 15 Ιουνίου, ενώ αποφάσισε να μην ταξιδέψει στο Νορθάμπερλαντ για τον γάμο των φίλων της.

Κι ενώ τα Ανάκτορα σχεδιάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσουν στον κόσμο τη γέννηση του παιδιού, τώρα υπάρχει μία μικρή αλλαγή πλάνων. Οι γιατροί θα υπογράψουν το πιστοποιητικό γέννησης το οποίο φύλακας θα φέρει στο Μπάκιγχαμ, θα ενημερωθεί η βασίλισσα και η λοιπή οικογένεια και στη συνέχεια θα αναρτηθεί στις πύλες των Ανακτόρων ώστε να διαβάσουν την επίσημη ανακοίνωση οι φίλοι και οπαδοί της μοναρχίας που αναμένουν το χαρμόσυνο γεγονός πως και πως. Αν ωστόσο το παιδί γεννηθεί μεταξύ 22.30-08.00 τότε θα αποσταλεί δελτίο Τύπου για την ενημέρωση των μέσων και του κοινού.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα