Ξεσηκωνονται οι μετοχοι της eurobank...

13:18 26/6/2013 - Πηγή: Fimotro
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΧΣ...
ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΧΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ Γ.Σ.
Ξύοπνησαν, έστω και αργά οι Έλληνες μέτοχοι της Eurobank και ήδη από το μεσημέρι κινητοποιούνται ώστε να παρέμβουν δραστικά στην απαράδεκτη και αντιθεσμική απόφαση του ΤΧΣ να διορίσει ως επικεφαλής της τράπεζας έναν...
άνθρωπο που
δεν έχει ιδέα από το τραπεζικό σύστημα και ο οποίος θα λειτουργήσει ως μεσάζοντας για το ξεπούλημά της με εντολή Στουρνάρα σε ξένα funds. Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων, αρνείται την τοποθέτηση των ανθρώπων του Στουρνάρα που πρότεινε το ΤΧΣ στη νέα διοίκηση της τράπεζας.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, θα καταθέσουν ίσως και αύριο μηνυτήρια αναφορά κατά της Σακελλαρίου και συνολικά διοίκησης του ΤΧΣ, καθώς υπάρχει εισήγηση του διοικητή της ΤτΕ να παραμείνει στη διοίκηση της Eurobank οι Ν. Καραμούζης και Ν. Μπαλής. Παράλληλα, όπως αναφέρει το bankingnews.gr (εδώ) o Χ. Μεγάλου, ο οποίος προτείνεται από το ΤΧΣ για Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και επί της ουσίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι τυπικά ανενεργός από τις δραστηριότητες της Credit Suisse
Τεράστιο ζήτημα εγείρεται και από τη στάση των επιχειρηματιών, οι οποίοι λόγω των τελευταίων εξελίξεων απειλούν να αποχωρήσουν από την τράπεζα.
Το ΤΧΣ παραβιάζοντας κάθε νομική και ηθική παράμετρο, και λέγοντας στην ουσία ψέματα στην Τράπεζα της Ελλάδος, παραπλάνησε το επενδυτικό κοινό δημιουργώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις με τις επιλογές του στη διοίκηση της Eurobank.
Keywords
Τυχαία Θέματα