Πώς θα αποφύγεις τις παγίδες των πλανητών στον έρωτα

17:22 22/11/2013 - Πηγή: TNSite

Θέλεις να σε αγαπήσει παράφορα; Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα. Όπως κι εσύ έχεις κάποια πράγματα που λες «αυτό όχι, ποτέ», έτσι είναι και ο άντρας που αγαπάς ή σε ενδιαφέρει. Έχει και αυτός τις κόκκινες γραμμές του. Και τα όρια, το τι δεν θέλει, τα βάζει το ζώδιο του, βέβαια! Πάμε να δούμε, πώς θα αποφύγεις τις παγίδες που σου στήνουν οι πλανήτες, και θα κατακτήσεις όποιον θέλεις!

ΚριόςΟ άντρας Κριός, είναι λίγο σαν κινούμενη βόμβα, που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Βασικά, μην είσαι τόσο άνετη όσο δείχνει ότι σε θέλει! Τεστάρει, να ξέρεις. Θέλει την γυναίκα πιο συντηρητική από ό,τι αφήνει να εννοηθεί. Μην δώσεις δικαιώματα να σε φλερτάρουν όταν είσαι μαζί του, και για κανέναν λόγο μην αναφερθείς με τρόπο που δεν είναι απόλυτα θετικός στους δικούς του ανθρώπους, στην οικογένεια του. Θα θυμώσει πάρα πολύ.

ΤαύροςΟ ταύρος δεν ανέχεται σε καμιά περίπτωση την ερωτική ανασφάλεια . Το να είσαι προκλητικά ντυμένη, για παράδειγμα, το θέλει, αλλά μόνον στο σπίτι! Δεν θέλει καμία αναφορά σε πρώην συντρόφους σου, δεν θέλει να ξέρει καν ότι υπήρξε άλλος άντρας πριν από αυτόν στη ζωή σου. και θα είναι πάντα καχύποπτος με τους άντρες φίλους σου.

ΔίδυμοιΟ Δίδυμος δεν αντέχει καμία προσπάθεια να του περιορίσεις την ελευθερία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ερωτεύεται, ή ότι δεν θα κάνει τελικά υποχωρήσεις. Θα κάνει, αλλά όχι αμέσως. Από την άλλη μεριά, έχει μια πολύ καυτή προσωπικότητα, που τον κάνει να σε θέλει πολύ θερμή. Το να έχεις ενδοιασμούς στο θέμα του σεξ, τον απομακρύνει. Όπως τον απομακρύνει και το να καταλάβει ότι ασχολείσαι μόνο μαζί του!

ΚαρκίνοςΟ καρκίνος ζηλεύει τρομερά, και αν τον κάνεις να ζηλέψει, παθαίνει πανικό! Δεν λέμε ότι θα τον χάσεις, γιατί δύσκολα χάνεις έναν καρκίνο, αλλά θα έχετε πολλές σκηνές. Επίσης, δεν αντέχει να ξέρει ότι δεν τον σκέφτεσαι συνέχεια! Μην του κάνεις τίποτα πρόχειρο, τίποτα που δεν δείχνει την αγάπη σου. καλύτερα να μην του κάνεις κανένα δώρο, για παράδειγμα, παρά να του χαρίσεις κάτι που δείχνει ότι το πήρες «γιατί πρέπει».

ΛέωνΟ λέων δεν ανέχεται τον φεμινισμό! Είναι ο κλασικός άντρας, που μπορείς να ξεκινήσεις μαζί του κουβέντα για το πώς το έχουν παρακάνει οι γυναίκες, που δεν αναγνωρίζουν τα πρωτεία των αντρών! Το θέμα είναι, ότι τον αντρισμό του τον υποστηρίζει έμπρακτα, και μπορεί να κάνει μια γυναίκα πραγματικά να νιώθει βασίλισσα, και όχι μόνον στο σεξ, οπότε ίσως και να αξίζει τον κόπο να κάνεις λίγο πίσω!

ΠαρθένοςΟ Παρθένος είναι ένας άντρας που μετράει την κάθε σου κίνηση. Δεν ανέχεται την κριτική, ενώ ο ίδιος την ασκεί με χαρακτηριστική άνεση. Φυσικά και κάνει λάθη, αλλά αν θελήσεις να του τα επισημάνεις άμεσα, θα βρεις έναν τοίχο από αντίσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να του πεις τι σε ενοχλεί, είναι να τον βάλεις να κάνετε μαζί κριτική, χωρίς να αναφέρεσαι στον ίδιον, γενικά, σε αντρικές συμπεριφορές που είναι λάθος! Θα το πάρει το μήνυμα, μην ανησυχείς.

ΖυγόςΟ Ζυγός δεν ανέχεται με τίποτα το να αφήσεις τον εαυτό σου και να μην τον περιποιείσαι. Θέλει την ομορφιά σου, την έχει ανάγκη, θεωρεί ότι όταν προσέχεις τον εαυτό σου, το κάνεις δώρο στον ίδιον. Το άλλο πράγμα που δεν ανέχεται είναι η γυναικεία αποχή από το σεξ! Δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για να κάνεις μεγάλα παιχνίδια αναμονής, ούτε χρειάζονται. Όσο πιο γρήγορα βρεθείτε μαζί, τόσο πιο γρήγορα θα σε λατρέψει!

ΣκορπιόςΟ Σκορπιός ζηλεύει, και ζηλεύει τρομερά. Όταν είσαι μαζί του, πρέπει αν τον κοιτάς στα μάτια! Είναι τρομερά καχύποπτος, και είναι και πολύ εύθικτος. Αυτό σημαίνει, πραγματικά, ότι πρέπει να μετράς τα λόγια σου. μπορεί να θέλεις να τον κολακεύσεις για κάτι, και αυτό που θα καταλάβει, είναι ότι σου αρέσει μόνο για αυτό, ενώ σε όλα τα άλλα τον θεωρείς μέτριο! Όσο γοητευτικός είναι, άλλη τόση δυσκολία κρύβει. Και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Να πηγαίνεις με το αυτί, που λένε.

ΤοξότηςΟ Τοξότης, παρ’ όλο που δείχνει πολύ άνετος, είναι εύθικτος. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Σε αντίθεση με τον Σκορπιό, που σου δείχνει τα όρια, ο Τοξότης δεν τα δείχνει! Είναι και ζηλιάρης, αλλά δεν του φαίνεται, είναι και εγωιστής, και πάλι δεν του φαίνεται. Πρέπει να είσαι προσεκτική επίσης σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά του. Μπορεί να ταξιδεύει πολύ, αλλά λατρεύει τους δικούς του και δεν σηκώνει κουβέντα!

ΑιγόκερωςΟ Αιγόκερως αντιπαθεί τρομερά την πρόκληση! Δεν θέλει να φοράς πράγματα που να δείχνουν πολύ την θηλυκότητά σου, το θεωρεί φτηνό. Επίσης, δεν θέλει με τίποτα να κάνεις έστω και την παραμικρή αναφορά με κακό τρόπο στους δικούς του ή στην δουλειά του. Αν σε ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως, σημαίνει αυτόματα ότι εκτιμάς όλα όσα κάνει. Δεν θα σου δώσει κανένα περιθώριο να του πεις τι θα ήθελες επάνω του να αλλάξει. Βέβαια, αλλάζει τα πάντα για το χατίρι του έρωτα, αλλά χωρίς δηλώσεις και κριτικές!

ΥδροχόοςΟ Υδροχόος, δεν αντέχει την επανάληψη! Κάτι που έχετε πει, θα το πείτε μία φορά. Ειδικά αν έχετε συμφωνήσει κάτι, οτιδήποτε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανέλθει. Πρέπει να το έχεις βάλει σε μαγνητάκι στο ψυγείο σου, αυτό το κάτι! Είναι ο κατεξοχήν άντρας, που δεν συγχωρεί το ίδιο λάθος δυο φορές. Τώρα, το τι είναι λάθος για τον υδροχόο, θα το βρείτε μεταξύ σας, γιατί δεν είναι κάτι συγκεκριμένο!

ΙχθείςΟ άντρας Ιχθείς, θέλει να ξέρει ότι τον αγαπάς, και τότε δεν τον ενοχλεί τίποτα! Μα τίποτα όμως! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε προβλήματα, αλλά θα είσαι εσύ που δεν θα αντέχει πράγματα, και όχι ο Ιχθύς! Είναι ένας άντρας που είναι πολύ προσαρμοστικός επιφανειακά, αλλά ο ίδιος κρατάει τον βαθύ του πυρήνα και δεν τον αλλάζει. Δεν απαιτεί από εσένα να αλλάξεις, στα λόγια, το κάνει όμως με το γεγονός ότι ο ίδιος είναι τόσο άκαμπτος, που αν θες να είσαστε μαζί, πρέπει να πας με τα νερά του!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα