«Πλήγμα για εμάς η αποχώρηση του Σαμαρά»

19:36 7/1/2014 - Πηγή: TNSite
Δύσκολα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Σαμαρά, αν τελικά δεν ανανεώσει την συνεργασία του με την Σέλτικ, όπως δήλωσε ο Νιλ Λένον στη «Daily Record».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να δώσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία και αυτές τις νύχτες στο Σέλτικ Παρκ είναι δύσκολο να της βρει αλλού. Θα μπορούσε να είχε φύγει προτού υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο και να κερδίσει περισσότερα χρήματα, αλλά δεν το έκανε», τόνισε αρχικά ο 42χρονος προπονητής των

«Καθολικών» και πρόσθεσε:

«Έχει τεράστια διεθνή εμπειρία με την Ελλάδα και αν χάσεις έναν παίκτη όπως αυτός θα είναι ένα πραγματικό πλήγμα για εμάς. Γιατί θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις και μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για Σαμαρά».

Παράλληλα, ο Νιλ Λένον υποστήριξε πως πρέπει να δουλέψει σκληρά για να βρει τον έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του διεθνούς φορ: «Αν φύγει (κατά πάσα πιθανότητα θα το γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα) θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να βρούμε ένα όμοιο αντικατάσταση, και αυτοί κοστίσουν αρκετά χρήματα».

Το συμβόλαιο του 28χρονου επιθετικού τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να μιλήσει και με άλλους συλλόγους.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα