Πλιάτσικας - Πορτοκάλογλου: Γιατί ακύρωσαν συναυλίες;

05:01 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν πρόλαβαν να τη χαρούν και πολύ τη συνεργασία τους φέτος το καλοκαίρι ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ανακοινώσει ότι θα συμπράξουν για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, σε μια περιοδεία της οποίας η επιτυχία (καλλιτεχνική και εμπορική) θεωρήθηκε σίγουρη.

Μόλις χθες όμως ανακοίνωσαν την ακύρωση των προσεχών συναυλιών τους στην Κρήτη,

στην Κύπρο και την υπόλοιπη χώρα. Το ντουέτο, που για πρώτη φορά ένωσε τις δυνάμεις του τον περασμένο Ιανουάριο κι έτσι αποφάσισε να επαναλάβει το ιδιαίτερο και άκρως ενδιαφέρον μουσικό του «πάντρεμα», δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που δυστυχώς θα τους κρατήσουν εκτός μουσικής δράσης.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωρούταν από μια ίωση που δεν «χτυπήθηκε» όταν έπρεπε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα (και σε συνδυασμό με την κόπωση) να τον ρίξει στο κρεβάτι. Από την άλλη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου -σαν από συμπαράσταση θα έλεγε κανείς- βρέθηκε κι εκείνος κλινήρης, προσπαθώντας να ξεπεράσει μια επώδυνη ισχιαλγία στη μέση. Ωστόσο οι θαυμαστές τους δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, καθώς οι δύο τραγουδοποιοί ανανεώνουν το ραντεβού μαζί τους στα τέλη Αυγούστου, όταν θα είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους. Φυσικά, θα είναι παρόντες στο μεγάλο μουσικό event στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στις 7 Σεπτεμβρίου.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα