«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»: ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξόδου της ταινίας

03:01 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

«Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι», η κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής τριλογίας –φαινόμενο της Ε.L. James, πήρε-επιτέλους-ημερομηνία εξόδου, οπότε μπορείτε να την σημειώσετε με κόκκινα γράμματα στο ημερολόγιό σας.

Την 1η Αυγούστου του 2014, ο Κρίστιαν Γκρέυ και η αγαπημένη του Ανα Στιλ θα «βγουν» στη μεγάλη οθόνη.

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Sam Taylor Johnson,

το σενάριο θα είναι της Kelly Marcel, ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχει και η ίδια η James, μαζί με τους Michael De Luca και Dana Brunetti. Η ταινία θα προβληθεί πρώτα στη Βόρεια Αμερική ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για τις υπόλοιπες χώρες.

Στρατηγικά έξυπνη είναι η επιλογή της ημερομηνίας αφού την τοποθετεί στο τέλος της κινηματογραφικής σεζόν, χωρίς να την φέρνει αντιμέτωπη με τα παραδοσιακά blockbuster που κονταροχτυπιούνται στις αρχές του καλοκαιριού.

«Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» είναι το νέο εκδοτικό φαινόμενο, αφού έχουν μεταφραστεί σε πάνω από πενήντα γλώσσες και έχουν πουλήσει ως τώρα περίπου 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες Focus και Universal «χρύσωσαν» την E.L. James, με πέντε εκατομμύρια δολάρια πέρυσι τον Μάρτιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της τριλογίας. Η φημολογία για το ποιοι θα ενσαρκώσουν στο σινεμά τον Κρίστιαν Γκρέυ και την αγαπημένη του, δεν έχει ακόμα κοπάσει. Όμως η αποκάλυψη της ημερομηνίας εξόδου της ταινίας, δείχνει ότι βρισκόμαστε κοντά και στην επίσημη ανακοίνωση του πρωταγωνιστικού καστ. Μάλιστα ορισμένες πηγές, ανέφεραν στο Hollywood Life, ότι αυτή την είδηση θα τη μάθουμε στο 44ο Comic-Con International στο Σαν Ντιέγκο που θα διεξαχθεί από τις 18 -21 Ιουλίου. Εν αναμονή λοιπόν…

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα