Παπαδάκης: Γιατί υποδυόταν τον πεθαμένο αδερφό του;

08:49 13/11/2013 - Πηγή: TNSite

Το ότι υποδυόταν τον πεθαμένο αδερφό του για χάρη της αδερφής του που είχε σύνδρομο down, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και μίλησε συγκινημένος για την οικογένειά του.

«Έζησα 51 χρόνια με ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες, την αδερφή μου, που “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες. Ήταν τα πάντα για μένα και εγώ ήμουν για πάντα γι’ αυτήν, γιατί είχε χάσει μάνα, πατέρα... όλους!», είπε στην εκπομπή «Όλα» ο παρουσιαστής.

Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε: «είχε πεθάνει ο αδερφός μου κι εγώ προσποιούμουν ότι ήμουν εκείνος. Την έπαιρνα τηλέφωνο

και της έλεγα “έλα Μαράκι, ο Μάρκος είμαι” και, όταν πήγαινα εκεί, μου έλεγε “ο Μάρκος με πήρε τηλέφωνο”. Αυτό γινόταν για ένα διάστημα δέκα ετών!».

«Η αδερφή μου είχε σύνδρομο down! “Έφυγαν” όλοι πολύ νωρίς: ο αδερφός μου στα 49, ο πατέρας και η μητέρα μου στα 51... Έμεινα μόνο εγώ κι αυτό το κοριτσάκι, το Μαράκι και είχαμε μια φοβερή σχέση», κατέληξε ο παρουσιαστής και ανέφερε πώς ανάλογο θέμα που έχει παρουσιάσει στην εκπομπή τον συγκίνησε ιδιαίτερα επειδή άγγιζε και το προσωπικό του θέμα.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα