Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Δείτε τι λένε τα ζώδιά σας για σήμερα, Τετάρτη και ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στη ζωή σας.

Κριός Πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε παντού εχθρούς, Κριοί. Ο κόσμος που σας περιβάλλει σήμερα, μπορεί να μην είναι εντελώς αθώος, αλλά σίγουρα δεν θέλει απαραίτητα το κακό σας. Ηρεμήστε λιγάκι και αποβάλετε την καχυποψία σας. Μια μικρή αλλαγή στα επαγγελματικά, θα ανεβάσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα. Μείνετε, πάντως, αφοσιωμένοι στον στόχο σας.

Ταύρος Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε με το ζόρι στον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί μάλλον θα αποτύχετε παταγωδώς. Ποντάρετε στη σωστή επικοινωνία

και στα χαρακτηριστικά σας εκείνα, που σας κάνουν ακαταμάχητους. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απολογηθείτε για ένα παλιό σφάλμα, στα πρόσωπα που πληγώσατε.

Δίδυμος Η Αφροδίτη σας δίνει την όρεξη και το θάρρος που σας έλειπαν, για να κυνηγήσετε μια αλλαγή στα ερωτικά σας, από την οποία θα εξαρτηθεί η εξέλιξη της σχέσης σας. Μη συμβιβαστείτε με μετριότητες. Προσοχή στις νέες επαγγελματικές σας απόπειρες. Τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα απ’ ό, τι φαίνεται.

Καρκίνος Οι μεγάλες δόσεις αλήθειας κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό, μερικές φορές. Δεν είναι ανάγκη να ενσαρκώνετε συνέχεια εσείς τον ρόλο του αυστηρού κριτή, Καρκίνοι. Για μια φορά, πηγαίνετε με το ρεύμα. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό θέμα, που είχε μείνει σε στασιμότητα, για μεγάλο διάστημα. Μην επαναπαυθείτε στις κολακείες των άλλων.

Λέων Δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση, για να σαγηνεύσετε το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά. Οι παραδοσιακές τακτικές σας δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πολύ μακριά, αυτή τη φορά. Μη βιαστείτε να βγάλετε απόλυτα συμπεράσματα για ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα. Το μέλλον σας επιφυλάσσει ανατροπές που ούτε καν φαντάζεστε.

Παρθένος Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από εκείνους που δείχνουν υπερβολικά πρόθυμοι να μπουν ξαφνικά στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε σήμερα, μόνο όσους έχουν αποδείξει κατά καιρούς την αξιοπιστία τους. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά δεν θα ‘ναι δύσκολο να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά. Αποφύγετε τα επιπόλαια συμπεράσματα και τους αφορισμούς.

Ζυγός Παραιτηθείτε από τη διαρκή σας προσπάθεια να έχετε σε όλα το πάνω χέρι, και αφεθείτε λιγάκι στην τύχη και τις συγκυρίες. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, Ζυγοί, και καλά θα κάνετε, να διεκδικήσετε επειγόντως το δικαίωμά σας στο διάλειμμα και την απραξία. Σταθερά τα ερωτικά σας. Αρκετές κινήσεις, όμως, κάνατε εσείς. Καιρός να κινητοποιηθεί και η άλλη πλευρά.

Σκορπιός Έντονη η κινητικότητα των επαγγελματικών σας, σήμερα. Επωφεληθείτε από τη ρευστότητα των καταστάσεων, κυνηγώντας έναν στόχο, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως υπερβολικά φιλόδοξος. Μόνο εσείς ξέρετε μέχρι πού θέλετε να φτάσετε. Σταθερά επιτέλους τα οικονομικά σας, μετά από μια περίοδο με συνεχή σκαμπανεβάσματα. Αποφύγετε τα απερίσκεπτα ανοίγματα προς αμφίβολες κατευθύνσεις.

Τοξότης Σήμερα αμφισβητείτε και επαναδιαπραγματεύεστε. Μην κάνετε το λάθος να συμβιβαστείτε με μια ασύμφορη κατάσταση, γιατί δεν θα σας παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία να φέρετε τα πράγματα στα δικά σας μέτρα. Η Αφροδίτη ευνοεί τα παράτολμα ειδύλλια, αλλά είναι στο χέρι σας να τα φτάσετε μέχρι το σημείο που θέλετε.

Αιγόκερως Δώστε περισσότερη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές, γιατί οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε, έχουν αρχίσει να νιώθουν ριγμένοι. Αρκετή έμφαση δώσατε στη δουλειά και την καταξίωση. Προσοχή στους Ζυγούς και τους Τοξότες σήμερα. Διαθέτουν τα μέσα να σας τουμπάρουν σε πολύ επικίνδυνα θέματα. Διατηρήστε την αυστηρότητά σας στο ακέραιο.

Υδροχόος Μην καταφεύγετε σε πλάγιες λύσεις, όταν μπορείτε να διευθετήσετε ένα θέμα με άμεσο τρόπο. Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για εσάς τώρα- αξιοποιήστε τον προσεκτικά και δημιουργικά. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα ερωτικό ζήτημα. Επιτέλους η κατάσταση σοβαρεύει, διαψεύδοντας, έτσι, κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη (είτε δική σας είτε κάποιου κακοπροαίρετου τρίτου).

Ιχθύς Δεν είστε υποχρεωμένοι να λύνετε προβλήματα που δημιούργησαν άλλοι. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σήμερα, κι εσείς με τη σειρά σας, εστιάζετε σε ό, τι σας αφορά άμεσα. Η ερωτική σας χημεία με Κριούς και Αιγόκερους, βγάζει μάτι. Προσπαθήστε να καταστρώσετε λεπτομερές σχέδιο, προτού κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα