Οι Ρουμάνοι πανηγυρίζουν επειδή κληρώθηκαν με την Ελλάδα

00:32 24/10/2013 - Πηγή: TNSite

Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί στη Ρουμανία μετά την κλήρωση με αντίπαλο την Ελλάδα για τα μπαράζ των προκριματικών του μουντιάλ της Βραζιλίας. Ενδεικτική του κλίματος η δήλωση του παλαίμαχου αμυντικού Γκίκα Ποπέσκου: Αν δεν περάσουμε και την Ελλάδα, δεν αξίζουμε να είμαστε στο Μουντιάλ.

Και οι Έλληνες παίκτες άλλωστε, είχαν εκφράσει την προτίμησή τους να έχουν αντίπαλο την Ισλανδία ή τη Ρουμανίας.

Ο

Γκίκα Ποπέσκου μάλιστα, έσπευσε να χρίσει ως απόλυτο φαβορί την Εθνική ομάδα της χώρας του, βασιζόμενος και στο γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην "Αρένα Νατσιονάλα".

Ελλάδα είναι η ομάδα που όλοι θέλαμε" δήλωσε ο παλαίμαχος διεθνής.

Στον αντίποδα, ο Λάζλο Μπόλονι, που έχει εργαστεί στη χώρα μας ως προπονητής του ΠΑΟΚ, έσπευσε να ρίξει τους τόνους: "Είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα η Ελλάδα. Έχει πολύ καλό προπονητή. Δεν πρέπει να πανηγυρίζετε", είπε απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ως εύκολο αντίπαλο την Εθνική μας ομάδα.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα