Τραγωδία

Λοιπόν! So! Επειδή έρχεται και η στιγμή που στερεύεις από λόγια, today θα το πάμε λίγο διαφορετικά. Σχετικά δηλαδή με τις εντυπώσεις μας από τις χθεσινές πρεμιέρες, των «Καρντάσιανς» στον Ant1 και του Μουτσινά στον Alpha. Αφού όμως πρώτα καταλήξουμε σε ένα γενικότερο συμπέρασμα.

Η ρίζα του κακού
Τελικά guys μου, δεν φταίνε σε τίποτα οι presenters των διαφόρων εκπομπών. Στο nothing οι άνθρωποι! Ειλικρινά! Αυτοί που

είναι το πρόβλημα στην ελληνική television… είναι τα στελέχη των σταθμών, που τους διαλέγουν! Αυτά είναι που κάνουν όλη τη ζημιά και βλέπουμε αυτό το χάλι στις οθόνες μας!

Ακόμα και στην κρίση χαλάνε λεφτά για βλακείες
Jesus Christ πια με την απέραντη βλακεία που μας φλομώνουν! Τούτοι δεν χαμπαριάζουν ακόμα και σε περίοδο κρίσης και σπαταλάνε λεφτά για τραγωδία προγράμματα! Νισάφι! Έλεος! Ας αδειάσει ο τόπος από δαύτους μπας και δούμε κάνα project της προκοπής!

Ας αναλάβουν τα SMS
Και επειδή λοιπόν πραγματικά δεν βρίσκουμε κανένα νόημα στο να επιδοθούμε today σε άλλη μία κριτική με τον γνώριμο τρόπο, σας παραθέτουμε ένα μέρος αυτούσιας συνομιλίας με sms στα κινητά, χθες την ώρα που παιζόντουσαν οι δύο πρεμιέρες! (Πέρα για πέρα αληθινή guys μου, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία!)

——————————–

- Μέχρι τώρα ο Μουτσινάς είναι μάλλον καλός ως πολύ καλός.
- Μια μ@λ@κία και μισή είναι! Sorry κιόλας, ολόκληρη εννοούσα!
- Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κατάλαβα!

(μετά από 5’)

- Αν του Μουτσινά είναι μεγάλη μ@λ@κία του Αρναούτογλου είναι η θεωρία του χάους σε σκαλέτα!
- Σωστό!
- Τεράστιο φάουλ ο βαμμένος άσπρος ηθοποιός. Ιστορικά έχουν κράξει το Χόλυγουντ για αυτή την πρακτική αν το κάνεις αυτό στις ΗΠΑ σήμερα θα έχεις επεισόδια.

———————————

Γιγαντιαίο ταλέντο
Το μόνο που απλά θα προσθέσουμε, είναι η περίπτωση με τη Μαρία Μπεκατώρου. Διότι ζούμε στον αστερισμό των channels, που πιστεύουν και επενδύουν σε ένα τέτοιο πρόσωπο! Τι είδαμε χθες; Να κάνει μούτες παντρεμένη γυναίκα στον καλεσμένο τους ηθοποιό και απλά για αυτό να την πληρώνουν!

Έλεος
Και αν μας αντιτείνουν ότι έχουν γίνει έρευνες και «πουλάει» στο κοινό, θα απαντήσουμε και εμείς, ότι και ο αδερφός του Άδωνι «πουλάει», τι σημαίνει αυτό! Αν είναι δώστε και σε αυτόν εκπομπή! Είναι επιχείρημα για να τρώμε στη μάπα και μάλιστα σε σοβαρά μεγάλα κανάλια, την περίπτωση της Μπεκατώρου; Jesus και πάλι Jesus με τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα και μας βυθίζουνε στον TV πάτο!

Εντάξει, μεταναστεύουμε!
Κλείνοντας το σιχτίρισμα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο απέραντο καρακιτσαριό που προμηνύεται ήδη από το δελτίο Τύπου για τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, επιβεβαιώνοντας τελικά τις φήμες, ότι έχει στην πρεμιέρα της καλεσμένο μεταξύ άλλων… τον γκόμενο της! Δεν υπάρχει η κατρακύλα σε αυτό το TV country! Απλά δεν! Ένα απέραντο χωριό βλαχιάς και τραγωδίας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα