Ντομίνγκες: "Θα παλέψουμε για την οκτάδα"

00:53 11/12/2013 - Πηγή: TNSite
Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ οι Ντομίνγκες, Χολέμπας και Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει μόνο στους "16" του Champions League, αλλά έχει σκοπό να παλέψει και να προκριθεί στην οκτάδα, όπως τόνισε ο Ντομίνγκες.

Παράλληλα ανέφερε πως το παιχνίδι

ήταν πολύ δύσκολο με την Άντερλεχτ και ειδικά μετά τα δύο χαμένα πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα είπε ο Ντομίνγκες: "Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ευτυχισμένος για το σύνολο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία μεγάλη πρόκριση, η οποία ήρθε ύστερα από κουραστική προσπάθεια. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο.

Ήταν δύσκολο να επανέλθουμε όπως πρέπει ύστερα από τα δύο πέναλτι που χάσαμε, γιατί κάπως μας επηρέασαν. Ήταν κάτι σπάνιο για να συμβεί, αλλά ευτυχώς σημείωσα το τρίτο πέναλτι, κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Δεν έχουμε κάποια προτίμηση για το ποια ομάδα να αντιμετωπίσουμε στους "16". Όποια ομάδα και αν αντιμετωπίσουμε, το σίγουρο είναι πως θα παλέψουμε ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση, δηλαδή στην "οκτάδα".

Χολέμπας: "Πολύ μεγάλη βραδιά για εμάς"

Ο Χοσέ Χολέμπας ανέφερε: "Ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για εμάς. Δείξαμε πως θέλαμε το γρήγορο γκολ και γι αυτό κάναμε πολλά λάθη. Το γκολ του Σαβιόλα μας άνοιξε το δρόμο, η Άντερλεχτ έδειξε πως ήθελε να πάρει κάτι από το ματς, αντέξαμε και πήραμε αυτή τη μεγάλη πρόκριση".

Ρομπέρτο: "Ζω απίστευτες στιγμές"

Ο Ρομπέρτο από την πλευρά του είπε: "Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, μας αξίζει αυτή η πρόκριση γιατί δουλέψαμε πολύ. Θέλουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Για τον κόσμο που φώναξε το όνομά του και για το συμβόλαιό του: "Κατάλαβα το τραγούδι τους, ζω απίστευτες στιγμές θέλω να συνεχίσω να ζω αυτές τις στιγμές με τον κόσμο και την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Ας τελειώσουμε καλά την χρονιά και το καλοκαίρι θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα (σ.σ. εννοώντας το συμβόλαιό του).

Keywords
Τυχαία Θέματα