Ρέμος - Μπόσνιακ: Διασκέδασαν στον Μαζωνάκη!

00:49 11/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ο βήχας, ο έρωτας και η όρεξη για διασκέδαση δεν κρύβονται! Αυτό αποδεικνύεται επιτυχώς στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου.

Ο τραγουδιστής πήρε την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και το περασμένο Σάββατο διασκέδασε σε ένα από τα σχήματα καλλιτεχνών που κάνει θραύση.

Το ζευγάρι έπιασε «πρώτο τραπέζι πίστα» στο Φωταέριο, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή, και διασκέδασε με την ψυχή του. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος αντιλήφθηκε ποιος συνάδελφός του κάθεται

σε ένα από τα... προνομιούχα τραπέζια, έσπευσε να τον χαιρετίσει, ενώ του έδωσε και το μικρόφωνο προκειμένου να πει κι εκείνος ένα από τα τραγούδια του.

Ο κόσμος το καταχάρηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, αν και το κέφι ήταν ήδη στα ύψη, αφού Γιώργος και Καίτη έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της φετινής νυχτερινής διασκέδασης.

Κομμάτια όπως «Παιδί της νύχτας», «Ανήκω σε μένα», «Μη με συγκρίνεις» και «Αυτό το κάτι που θέλω», αλλά κι άλλα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό τους, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, εκτοξεύουν τη διάθεση και δημιουργούν εορταστικό κλίμα από τώρα. Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να γίνει στις γιορτές!

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα