Γαρμπή για Σφακιανάκη: "Θα μπο&am

22:49 10/12/2013 - Πηγή: TNSite

Για ακόμα μία φορά πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή η Καίτη Γαρμπή, αποκαλύπτοντας τι θα έκανε αν ήταν στη θέση της Δέσποινας Βανδή! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για τα ερωτικά σκιρτήματα του έφηβου γιού της και αυτό που ανακάλυψε για τον Γιώργο Μαζωνάκη μέσα από την συνεργασία τους.

«Έχω δουλέψει με τον Νότη! Στη δική μας συνεργασία ήταν κύριος με “Κ” κεφαλαίο και είχαμε μια τρομερή χημεία και σεζόν πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι δικαίωμά του

να λέει την άποψή του, είναι Έλληνας πολίτης. Απλά, επειδή η άποψη του Νότη είναι γενικά αιχμηρή, θα μπορούσε να κρατήσει κάποια πράγματα για το σαλόνι του σπιτιού του και όχι να τα πει παραέξω. Όμως, σέβομαι το ότι αυτό που λέει το εννοεί», είπε η Καίτη.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση της συναδέλφου της, η τραγουδίστρια απάντησε «δεν ξέρω, ίσως συζήταγα μαζί του πρώτα», ενώ επικρότησε την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει λέγοντας «αν έμενε δεν θα ένιωθε βολικά και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία τους».

Με τον γιό της να διανύει την εφηβεία, η Καίτη ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει τα ερωτικά του σκιρτήματα: «ο Δημήτρης τα λέει αυτά από πολύ μικρός και το έχουμε συνηθίσει, δεν μας κάνει εντύπωση. Το επόμενο βήμα είναι να γνωρίσουμε το κορίτσι του, ακόμα δεν το έχει βρει».

Εδώ και 15 μέρες, η Καίτη βρίσκεται στο «Φωταέριο» μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Είναι ειλικρινέστατος καλλιτέχνης και άνθρωπος, πολύ ιδιαίτερος, εκκεντρικός, δεν μοιάζει με κανένα. Προσωπικά και τον εκτιμώ και τον θαυμάζω, σέβομαι την δουλειά του. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που πρωτοπορούν που δεν κάνουν ό,τι κάνουν οι άλλοι, γιατί κι εγώ δοκιμάζω πράγματα γιατί θέλω να προσφέρω κάτι καινούργιο στον κόσμο», είπε, προσθέτοντας πως τώρα που τον γνώρισε κατάλαβε ότι «είναι γλυκύτατος άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδάκι»!

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα