Μάντσεστερ Γ. - Σοθιεδάδ 1-0, Λεβερκούζεν - Σαχτάρ 4-0

23:55 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Με αυτογκόλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Σοθιεδάδ στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ η Λεβερκούζεν εντυπωσίασε νικώντας με 4-0 την Σαχτάρ

Το αυτογκόλ του Ίνιγο Μαρτίνεθ ήταν αρκετό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικήσει την Σοθιεδάδ στο "Ολντ Τράφορντ" και να μείνει μόνη στην κορυφή.

Αυτό διότι στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Λεβερκούζεν ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε με 4-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Γερμανία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σοθιεδάδ 1-0

Σκόρερ: 2' αυτ. Ίνιγο Μαρτίνεθ

Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Μπας

Νάιχαϊς (Ολλανδία)

Ιδανικό, αλλά και τυχερό ξεκίνημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς άνοιξε το σκορ στο 2' για τους Άγγλους με το αυτογκόλ του Ίνιγο Μαρτίνεθ (το πιο γρήγορο φετινό γκολ στο CL).

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και πλάσαρε, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και εν συνεχεία ο Ίνιγο Μαρτίνεθ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Φιλ Τζόουνς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Καγκάουα, Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Θουρουτούθα, Τσάμπι Πριέτο, Βέλα, Γκριεζμάν, Σεφέροβιτς.

Λεβερκούζεν - Σαχτάρ 4-0

Σκόρερς: 22' και 72' Κίσλινγκ, 50' πέν. Ρόλφες, 57' Σαμ

Γήπεδο: "ΜπάιΑρένα", Λεβερκούζεν

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Πέντε μέρες μετά το γκολ-φάντασμα στην Bundesliga, ο Στέφαν Κίσλινγκ με κεφαλιά από σέντρα του Σον Χέουνγκ-Μιν άνοιξε το σκορ για την Μπάγερ στο Λεβερκούζεν.

Οι Γερμανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 50' με την εκτέλεση πέναλτι του Ρόλφες, ενώ ξανά από ασίστ του Σον Χέουνγκ-Μιν ο Σίντνεϊ Σαμ έκανε το 3-0 στο 57'.

Η Λεβερκούζεν δεν είχε... σταματημό, καθώς ο Στέφαν Κίσλινγκ σκόραρε για δεύτερη φορά στο 72', σπρώχνοντας την μπάλα σε κενό τέρμα για το 4-0.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς, Τοπράκ, Μπένις, Ρόλφες, Εμρέ Τσαν, Γκονσάλο Κάστρο, Σαμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κίσλινγκ.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνά, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Φερνάντο, Χούμπσμαν, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντόουγκλας Κόστα, Τάισον, Λουίζ Αντριάνο.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (6-3)

2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)

3. Σαχτάρ 4 (3-5)

4. Σοθιεδάδ 0 (1-5)

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

5 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

4 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα